Нека намерим най-тънките цени.
mi6osf - специалист
Хммм, малко се размислих след поредните мнения на база директни впечатления.
Отклонението от 1.5-2мм , което споменават притежателите на стойката определено не ме радва.
След тунинг на това или онова, стойката на Powerfix може да легне на парите на по-добрата и малко по-скъпа на друга марка.
Май ще се насоча към Sparky или Wolfcraft.
VLADO66 - майстор
mi6osf написа:
Хммм, малко се размислих след поредните мнения на база директни впечатления.
Отклонението от 1.5-2мм , което споменават притежателите на стойката определено не ме радва.
След тунинг на това или онова, стойката на Powerfix може да легне на парите на по-добрата и малко по-скъпа на друга марка.
Май ще се насоча към Sparky или Wolfcraft.
Насочи се-имам елтоска от сума време и съм я побил на тезгяха да не мърда :)
teon - специалист
...стойката в състоянието в което я продават наистина е малко паянтова...колоната(тръбата) е тъкостенна и в ДОЛНАТА част където се стяга за фундамента има реална опасност от сплескване...там аз и набих вътре плътно едно парче около 7-8см дебелостенна тръба и реших проблема...луфтовете ги има и наистина дава отклонение 1-2 мм...с подлагане на шайби тук таме и направа на втулка се преодолява и тоз проблем, но си е играчка и може би не по възможностите на всеки...по мое мнение бургия по-голяма от 8мм не и понася много- нежна е...тука един по-горе спомена-боркорона турял :? ,очаквам някой от новозакупилите сега да сложи и борщанга за разстъргване блокове на камиони :mrgreen:в заключение: който очаква повече, съвета ми е да се ориентира към др. марка съответно и на по-висока цена...
stiv1961 - майстор
teon написа:
...стойката в състоянието в което я продават наистина е малко паянтова

в заключение: който очаква повече, съвета ми е да се ориентира към др. марка съответно и на по-висока цена...
+1
profesionalist_wood - майстор
Ама пък стойката ми на Райдер си е ебало майката :lol: Всеки момент ще се разпадне,луфтове огромни,просто не е за фини дейности. Стягата която хваща главата където преди това съм свалил ръкохватката й на бормашината,колкото и пъти да я затягам,все изпада бормашината като натисна лоста надолу :-D
VLADO66 - майстор
EDI - майстор
И аз имам СПАРКИ, бетон е.
niordanov - помощник
Здравейте,

Искам да попитам дали дрелката, която пускат в четвъртък, се е предлагала досега и дали някой може да сподели впечатление от нея. Ако е нов продукт предполагам няма да има мнения предварително :)

Търся лека машинка за домашна употреба основно за тухла и дърво. Имам вече перфоратор.
mitko64 - майстор
Гледам сервиза им за Копернас подържат модел с индекс А1 и явно са я пускали вече, въпреки че сегашната май е с индекс А2. Сега отворих инструкцията защото не видях копче за реглаж на оборотите. Оказва се че ставало според степента при натискане на пусковия бутон като на някои акумолаторни.
niordanov - помощник
Благодаря ти.

Намерих ръководствата и за А1 и за А2. И двете имат български. Не виждам особена разлика. Ето ги линковере ако някой друг се интересува:

http://www.kompernass.com/admin/view/ma ... LB7_22.pdf

http://www.kompernass.com/admin/view/ma ... 5290f5.pdf

Не бях обърнал внимание, че наистина липсва копче за регулиране на оборотите. Малко се разколебах. :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: