Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Той имаше UV защита, друго не помня.
Проблемите с тези неща идат от основата. Обикновено.
Оакахме темата за промоциите
fore - майстор
Кога са обявили за флекс и стойка за него ?

И двата инструмента ги имам, но не съм забелязал да са рекламирали такива.

Тая тяхната политика да вадят по 5 артикула и то само в някой магазини, два пъти в годината не бих казал че е най добрата.
Чесно казано по този начин не са ме накарали да купуван повече хранителни продукти, даже напротив. Дразнят ме, че не може като нормален човек да отидеш и да си купиш дадена машина, ами трябва като в комунизма да се дебне в магазина постоянно.
Фрезата беше само 5 бройки в нашият и приключи в един ден, а циркулярният трион мисля първият път беше в повече бройки, но Аз тогава не мислех да вземам за вилата. Вторият път го пуснаха само в някой обекти.
Страшни дразнители са Лидъл, ама поне да продаваха нещо повече, с по високо качество и в нормалните количества.
А те като за Бог да прости.

===============

Тоя Яхтеният лак е.......... Аз съм вземал на Оргахим. Лакирах ламарината на Беседкат, както и пейките и и едни преградни дъски на навеса за дървата.
На Беседката се излюпи. Отдолу беше алуминиев феролит Протекта. Там нищо не държи повече от 1 година. И Протектата се отмива и Лака стана на -потъмня и се олюпи като лазаня ! А и тая протекта уж- била супер и тнт, но и тя от слънцето и снега по тавана на Беседката заминава Основата е поцинкована ламарина, ама вече без цинка- ръждивичка.
На дъските само потъмня тоя Яхтеният и като чели се отми. Там поне не се люпи и не става на Италиански манджи.
profesionalist_wood - майстор
Сто на сто съм сигурен че мениджърите ще го вземат предвид. Все пак се знае че от Лидъл четат постоянно тук...

За да ви чуят пишете с големи букви

,,ЛИДЪЛ,ИСКАМЕ МЕТЧИЦИ!,,
silent - майстор
Стойката и флекса са в брощурата за идната седмица....но както казах на колегата по-добре да си спести стойката...Сега гледам в промоцията на Практикер има стойка за Флекс 230мм за малко над 60лв на Ейнхел...ако имах пари бих я купил за сметка на тази от лидл...
fore - майстор
Сутринта ходих до Практикер да я гледам точно тази 230-ка.

По гадна е от малката. Предпазителя се поставя върху другият на флекса. Поне такава беше сглобката-без фиксатор двустранно.
Корпусът и е от тенеке. Тежи що годе и е с 2 пружинки, но дали ще държат опънато на тежък голям флекс е въпрос.
Дръжка от ПВЦ като на малката няма- ползваш флексовата дръжка.
Уж е намалена от 79 на 65 лева. Абе не е кой знае какво. Имаха и малка за 40 лева. Аз моята малка я купих от Баухаус, но е качествена не е Ейнхел а на друга фирма.

==========

Пробвах да сложа на моята стойка диска за дърво -180мм с флекса на Спарки, понеже има реглаж на оборотите и може да го ползвам с диска за дърво. Та майче ще стане дори и той макар че е 180мм.

Незнам дали може да има проблем. Флекса е 1400 вата и е до 125 мм, както и стойката. Диска е с отворчета за температурните разширения.
silent - майстор
може и да е гадна но тази лидълската на мен не ми върши работа ..прекалено миниатьорна е ....
аз диск за дърво на ъглошлайф не бих сложил...ма всеки сам си решава ...
fore - майстор
Явно не четеш много много.

Нали ти написах че флекса е с реглаж- от 2000 до 10000 оборота. А тоя диск е за 5000 средно. И като е с по голям диаметър периферната му скорост е по малка. Единственото е предпазителя да пази наистина.
И Аз съм седнал да питам..........

То и Аз не бих ползвал циркулярен наопаке - ама тоя дето ми монтира ламината го ползваше точно така - обърнат нагоре - като плот маса. Естествено предпазителят го няма. И естествено един зъб се отчупи, но не стана беля.
radius - майстор
Щом четат от лидъла : Лидъл, не искаме помпи, искаме термопомпи. :lol:
А сега сериозно, тази помпа http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=20213 дали става за капково или там се ползват друг тип, правещи по-голямо налягане? Май сам си отговорих.
silent - майстор
капковото работи на 1-1.5 бара...всяка помпа ще ти свърши работа като налягане...но най- добре с малка центробежна помпа....тези специално според мен няма да ти свърши работа за директно свързване ...най малкото ще трябва да и сложиш байпас....
fore - майстор
Последното нещо което можеш да очакваш от едностъпална центробежна е налягане ! По скоро вибрационна би ти дала по голямо налягане.
А Лидълската е за дебит.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: