Нека намерим най-тънките цени.
radius - майстор
Разбирам. Чисто за протокола, тази която показах не е ли центробежна, поне на такава ми прилича по конструкция?
silent - майстор
май и ти не четеш...за капковото не му трябва нито налягане нито дебит....а центробежната помпа дава напълно достаъчно налягане за нормална домашна употреба....и е единствената помпа за която не е проблем да и затвориш крана и оставиш да църцори с часове....
profesionalist_wood - майстор
Слаба ракия са тези помпи,мъчно ще помпат а и трябва да са на достатъчна дълбочина щото перките са разположени почти в средата на корпуса на помпата,разглоби една от тях и ще се убедиш,а и от такъв тип загряват.....ами защо дълбоко? Ами тъпия поплавък трябва да е над помпата и ако падне на нивото на дръжките,спира да работи
silent - майстор
значи са един вид центробежни помпи ....мислех си че са вибрационни....значи нямам мнение по въпроса с конкретните помпи..по-добре някой който има да каже как е в действителност...
profesionalist_wood - майстор
Питай в горните раздели,, водопрод и канализация,,....там ще те упътят
monster18 - специалист
Сутринта в 8 часа газз към лидъл и имаше 1 бормашина, не знам преди мен дали е взел някой но аз хванах последната бройка.Да ви кажа много съм доволен и добре че я купих .Много добра изработка и дори има и менгеме в комплекта .

http://prikachi.com/images.php?images/554/7981554G.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/555/7981555M.jpg
ilian ivanov - специалист
Къде е това? В Люлин в 9 часа имаше 5.След мен останаха 4 :-D Не съм питал дали в склада има още.
themask - специалист
Сега, както ги оплюхте тия бормашини, ще вземете да се избиете за бройки :)
lov - майстор
Ей много ранобудни хора има. :? С отварянето са изкупили всичките и 8:20 нямаше нито една. То са били и само 4 в нашия магазин та и аз си задавам въпроса дали не са дразнители. Често се случва промоцията остава само в брошурата или просто бройките не се изваждат от склада за наши хора. За това последното се надявам да го прочете някой от менаджерите на веригата щом мислите че преглеждат форума. Последното беше със удължителя за водоструйката. Така се случи че пътувах до няколко града и там имаше обилни количества от него и то седмица след промоцията, та си го купих де.
Телефона им за връзка с клиенти не работел в събота и неделя та се наложи да разговарям директно с управителя за бормашината и дано и този път не ме излъжат, че ще ми я доставят утре от друг магазин.
griffin - майстор
Какво е разстоянието от патронника до максимално спусната масичка?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: