Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Много силна маркетингова стъпка от Лидъл. :) . Вчера на едната страна на стелажа комплект фрези за 29.99лв а от другата същите за 26.99лв. По наблюдателните спестяват 3 кинта :-D
Лидъл Перник- центъра :prayer:
zz_stefanov - майстор
нед юли 23, 2023 11:20 pmcholev написа:
Много силна маркетингова стъпка от Лидъл. :) . Вчера на едната страна на стелажа комплект фрези за 29.99лв а от другата същите за 26.99лв. По наблюдателните спестяват 3 кинта :-D
А на касата, ако не си наблюдателен колко? :)
Virtex - майстор
нед юли 23, 2023 8:26 pmoberst написа:
Тези валцовите са много по-зле от ножовите. Имам голяма такава, на която само маховикът за ножовете е от 15 mm лист и купих тази малката от парксайда пак ножова. За клони и дребосък, за които не си струва да се пуска голямата - върши някаква работа... и не струва 400 кинта. Има ревюта в ютюба за тези валцовите и изобщо не ми харесва крайният резултат.
Ще излезнеш прав - погледнах видеа на ножовата, изглежда по-добре като резултат. Да се учуди човек на разликата.

Някои да помни кога беше последно ножовата дробилка PMH 2400 на родния пазар ? :-D

Предполагам няма шанс да я намеря някъде, разните продавачи на "нова",но върната (и леко използвана) стока от Германия не ме кефят. Няма я online от lidl.de, иначе бих я взел оттам директно.
oberst - специалист
пон юли 24, 2023 12:24 amVirtex написа:
Някои да помни кога беше последно ножовата дробилка PMH 2400 на родния пазар ? :-D
Нищо учудващо няма - ножовите са високооборотни и режат като острилки, докато тези валцовите са бавни и се опитват да накъсват на парчета по дължина. Това, дето го плюят, не бих го нарекъл мулч.

Сега си погледнах фактурата за ножовата - 229 кинта в края на май. Но не очаквай чудеса от този тип дребосъци. За шипки, трънаци, и окастрени клони - става, а резултатът е този -
Прикачен файл:
1687283324014.JPEG
kozl - майстор
нед юли 23, 2023 11:28 pmzz_stefanov написа:
нед юли 23, 2023 11:20 pmcholev написа:
А на касата, ако не си наблюдателен колко? :)
Аз вече се сбъсках с подобно в Кауфланд. Едни и същи батерии с различни цени. Изрично питах консултант що тъй - а то поради датите на годност. Е да ама на касата номера с намалената цена не мина и сторнирах батериите.
Е не съм гледал кода на опаковката, а датата на годност според консултацията. Иначе на местата на рафта бяха умешани от двете дати под различните етикети, а дали от персонала на магазина или от клиенти като мен :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон юли 24, 2023 6:43 amkozl написа:

... на местата на рафта бяха умешани от двете дати под различните етикети, а дали от персонала на магазина или от клиенти като мен :?
Клиентите ровим кат'кокошки... Аз, съмнителни цени, си ги проверявам на четеца, преди каса
kr1100 - майстор
нед юли 23, 2023 8:28 pmoberst написа:
нед юли 23, 2023 5:49 pmkr1100 написа:
Пепелта е много добър тор.
Особено "производството" й в градска среда... То и в дълбоко селска среда пак е забранено, ама да кажем, че там по-няма кой да викне пожарната. Пък ако говориш за разните пиролизни пещи - производителността им е малка.
Maркуча е разпънат до огъня.Дистанционно в джоба.
oberst - специалист
пон юли 24, 2023 6:19 pmkr1100 написа:
Маркучът нека да е разпънат, ама някой обади ли се за дима, пожарната като дойде, маркучът няма да те спаси. Голямата ми дробилка е за отрязаните акации и прочее гадости в град. Там запаля ли огън, от пожарната сами ще видят дима и без някой да им се обажда, а после вече започват и проблемите какво си рязал, с какво разрешително и т.н. По наредба, отрязаното се извозва за собствена сметка в депа за компостиране. Ако гориш малки количества, хеле пък да тлеят пиролизно, едва ли някой ще разбере, обаче в моя случай са едни купчини, дето по никъв начин няма да остане скрито ако ги пална. На село дълбоко в балкана е друга работа.
kr1100 - майстор
пон юли 24, 2023 6:52 pmoberst написа:
пон юли 24, 2023 6:19 pmkr1100 написа:
Маркучът нека да е разпънат, ама някой обади ли се за дима, пожарната като дойде, маркучът няма да те спаси.
Няма да дойде пожарна при тези разкопки. А и е 3 дка и огъня е в центъра. Навсякъде е окосено. При вятър не паля.
Последна промяна от kr1100 на вт юли 25, 2023 12:54 pm, променено общо 1 път.
oberst - специалист
пон юли 24, 2023 8:30 pmkr1100 написа:
Няма да дойде пожарна при тези разкопки. А и е 3 дка и огъмня е в центъра. Навсякъде е окосено. При вятър не паля.
Така, де - и аз в двора в балкана съм палил, щото там пожарната идва от 60 км и никой няма да се вдигне за глупости. Обаче в града, дето дима ще го видят веднага не се пробвам. Вярно, че мулчът е разправия и иска техника да се дроби, обаче пък е материал с различно приложение, вкл. и компостиране.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: