Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
добре, ама кажи колко кинта е това чудо?
bulhomes2 - майстор
stiv1961 написа:
Такава помпичка купуват хора, които не знаят къде е пробката на картера :-D
Бъркаш. Имам 3 коли, бус и четириколка. При 2 смени на маслото годишно, сметни колко пъти разпъвам един спукан надуваем дюшек да лягам под колите! Най-гадното е на четириколката. 4 болта, 2 от които на кестерме място между задните гуми и калниците, да сваля един щит под двигателя. А неговото масло се сменя на 500 км (5 дена каране). Рендето ми, като всяка уважаваща себе си френска кола, изисква специален ключ за пробката на маслото, за който съм пригодил една дръжка от брава, която никога не мога да намеря, когато ми дойде момента за смяна. Тъй че за 1 кола и то ако им сменяш маслото на 2 години едва ли има много смисъл, но мен ме заинтригува сериозно.
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Бъркаш.
Е, за теб е интригуващо :) , бота ще ти каже :?
bulhomes2 - майстор
stiv1961 написа:
...бота ...
:?
stiv1961 - майстор
Фантастик :-D
После, отворих за всеки случай пробката на картера за всеки случай и за 10мин. капнаха само 3 капки и половина много добре го е изсмукало значи!
Аз като развия пробката маслото изтича за няма и минута а после половин час се окапва :-D , как пък ги премери тия три капки и ПОЛОВИНА, бе мушмурокИзображение
potrebitel123 - помощник
stiv1961 написа:
Фантастик :-D
После, отворих за всеки случай пробката на картера за всеки случай и за 10мин. капнаха само 3 капки и половина много добре го е изсмукало значи!
Аз като развия пробката маслото изтича за няма и минута а после половин час се окапва :-D , как пък ги премери тия три капки и ПОЛОВИНА, бе мушмурокИзображение

Еми за 10 мин. кпнаха няколко капки после завих пробката и за това! Бях сложил едно чисто легенче и за това знам!
stiv1961 - майстор
Хората питат от къде си я купил и на какви пари, на мен не ми се обяснявай- не ми е нужна. Една обикновена помпа за аквариум например с подходящ засмукващ маркуч върши същата работа. Е, ако цената на това чудо е приемлива сигурно си заслужава купуването.
bulhomes2 - майстор
stiv1961 написа:
... маслото изтича за няма и минута а после половин час се окапва...
Стив, не си отваряй автосервиз! Разбери ме - уважавам те и не се заяждам, но няма на света автосервиз, който да ти чака половин час маслото да се изкапе. Да не говоря, че като ученик (мераклия) при смяна на маслото след източването наливах нафта (колкото маслото) и палех колата за минута-две за промиване. Мисълта ми е, че това е в пъти по-добро от "откапването", но и това никой не го прави.
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Стив, не си отваряй автосервиз!
Не, нямам намерение, но пък за никъде не бързам за смяната, развивам пробката и през това време си върша друга работа. А за нафтата и аз го правих тоя номер през 80-те години с моята Лада/ много си я обичах, чак жената ревнуваше :-D /, нооо.... се отклоняваме от темата, сори :sad:
bulhomes2 - майстор
Демек, разбрааме са, че помпата си е екстра, ама ако и разберем к'ви пари ще е и кога...

ПП. Шибаното Рено държи и да е с Елф масло, което ми е доста по-скъпо от Шеловете (от Кауфланд и Метро), които наливах на Аудито. Ми кат' му налях веднъж новото масло преди да съм затворил пробката, а? Най си е добре помпичката.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: