Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Ясно, пълен ташак работа :-D

You get what you pay for .... :|
profesionalist_wood - майстор
И колонната бормашина преди да се развали ще извика -Аллах Акбар! и бум с пластмасовите колела на парчета :-D
silent - майстор
Е гадни сте ...предполагам че не е толквоа зле и че ще върши някаква работа за дреболии...макар че една хубава стойка с един стар елтос или елпром ще върши по хубава работа..но дет се вика за всеки влак си има пътници...не сконфузвайте колегите дето са я взели....
sstefanov - майстор
Към критиците: моля, намерете за тази цена по-хубава бормашина (нова, с гаранция и възможност до 1 месец да я върна, ако не ми хареса) и ще я купя веднага.
markov_75 - специалист
И аз си взех последната машина от нашия магазин.Изпробвах я с бургия ф-10мм върху п-профил 7мм дебелина,без да се затормози мотора.Няма никакви луфтове,въобще съм доволен от мшинката.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
sstefanov написа:
Към критиците: моля, намерете за тази цена по-хубава бормашина (нова, с гаранция и възможност до 1 месец да я върна, ако не ми хареса) и ще я купя веднага.
Колко струва добра стойка? :-) Мдам
sstefanov - майстор
Не говорим за стойка.
Забравих, трябва да има и менгеме в комплекта.
bulhomes2 - майстор
К'во се получи тук. Мрънкахте преди да я пуснат, че не струвала и лидълците поръчаха малко бройки, че да не ги размъкват само. Сега пък се оказа, че не била толкоз лоша. Ми пак ще пуснат по-нататък...

ПП. Няма как да е лоша за тия пари. Правил съм си от шперплат и подарен мотор и излезе повече пари.
Последна промяна от bulhomes2 на съб мар 14, 2015 8:33 pm, променено общо 1 път.
markov_75 - специалист
Стойка на спарки и менгеме е 120 лева.И този вариант го мислих,но ми бе мерак за настолна.И не съжалявам.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
markov_75 написа:
Стойка на спарки и менгеме е 120 лева.И този вариант го мислих,но ми бе мерак за настолна.И не съжалявам.
Именно.
Аз пък едвам се развих, реално, не ми трябва, а ми се искаше.... мъкааа

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: