Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
35 леба
talaz1 - помощник
И аз ги загледах днес в Лидл Пловдив на 35лв. с ДДс изглеждаха стабилни и с 3г. гаранция. трабите са мн. твърди няма да се огъват
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Демек, разбрааме са, че помпата си е екстра, ама ако и разберем к'ви пари ще е и кога...

ПП. Шибаното Рено държи и да е с Елф масло, което ми е доста по-скъпо от Шеловете (от Кауфланд и Метро), които наливах на Аудито. Ми кат' му налях веднъж новото масло преди да съм затворил пробката, а? Най си е добре помпичката.
Тук грешиш, но няма да спорим :)
Все още не е измислено нещо по-добро от пробката.
bulhomes2 - майстор
Бе ясно ми е, че е магнитна и обира стружките, ама ми е писнало да се завирам под колите. Знаеш ме какъв съм и ти е ясно, че и без крик не мога да се пъхна :lol: На 2-3 години бива де се пропусне помпата и да се развие пробката.
MamaMy - майстор
Аз пък Весо без крик и под джипка не се мушкам :-D
brum - майстор
Я кажете сега къде около хотел Плиска има голям Лидл в който евентуално да я има тая помпа :) . Щото в тоя на края на Цариградско Шосе съм ходил 2 пъти и инструменти не видях.
VLADO66 - майстор
brum написа:
Я кажете сега къде около хотел Плиска има голям Лидл в който евентуално да я има тая помпа :) . Щото в тоя на края на Цариградско Шосе съм ходил 2 пъти и инструменти не видях.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8F2D818D ... Search.htm
brum - майстор
Т'ва добре го знам, ама трябва ли да обиколя всичките магазини на около за да разбера къде има инструменти?

Питам ако някой има идея кой магазин е добре зареден от инструменти и се намира сравнително на близо :) .
sstefanov - майстор
Обади се на телефона на Lidl и ще ти кажат къде го има инструмента.
brum - майстор
sstefanov написа:
Обади се на телефона на Lidl и ще ти кажат къде го има инструмента.
Чудесна идея :) . И работи - много са отзивчиви. Голямо благодаря :) .

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: