Аз имам подобен проблем, ще го реша лесно, като запаля тръните и викна пожарната

чет авг 10, 2023 4:57 pmivangeorgiev4524 написа: ... Също така кой модел става за "развиване на болтове" на джанти.Никой. Само пневматичен с голяма бутилка на компресора.
чет авг 10, 2023 4:57 pmivangeorgiev4524 написа: ...Също така кой модел става за "развиване на болтове" на джанти.Имам импакт черен, преработен с наковалня за гайковерт. С 4А батерия се справя прекрасно с алуминиеви джанти както на джипа Grand Cherokee така и Кия К5. Гумаджийте го одобриха!
чет авг 10, 2023 4:57 pmivangeorgiev4524 написа: Колеги , може ли да ми кажете кой винтоверт е читав и става за домашно ползване ? Към днешна дата колко струва зарядно с батерия и винтоверт? Също така кой модел става за "развиване на болтове" на джанти.Домашно ползване е относително понятие, но за сглобка на мебели съм ползвал четковия Парксайд на 12V. Малък и удобен, но не навсякде е достатъчен въртящият му момент за затягане или развиване, та за това в допълнение тресчотка с битове.
пет авг 11, 2023 6:31 pmkr1100 написа:140. Гумаджийте ги дозатягат с динамометричен ключ.чет авг 10, 2023 10:48 pmddenkov написа: ..Имам импакт черен, преработен с наковалня за гайковерт. С 4А батерия се справя прекрасно с алуминиеви джанти както на джипа Grand Cherokee така и Кия К5. Гумаджийте го одобриха!С колко Nm се затягат и на 2 те коли ??
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: