Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
Не е моя идеята, това даже е писано тук няколко пъти вече.
brum - майстор
Темата е дълга и няма кой да я изчете цялата. И да не е офтопик - помпата я има в двата магазина в Младост и тоя до Практикер на Цариградско Шосе. Самозасмукването е със 70см височина, налягането го дават максимално 3 бара, консумацията я дават 5А.
mumar - специалист
И в слатинският лидъл я има- току що я видях.
anabolicbeast - специалист
В ж.к. "Изток" имаше вчера доста бройки!
tzetzo160 - специалист
Вчера са ми купили прахосмукачката - още не съм я пробвал де. А е имало и помпата за масло. За лидъла на вагон ресторанта в Красна поляна става въпрос.
razli4en73 - специалист
За помпичката от мен 6-ца.Днес сутринта си я купих,беше време да сменям маслото на буса,а той в гаража ми не влиза и ми беше писнало да плащам на сервизи или да търся канали.След обяд го източих,8 лт. за 30-ина мин.Като я купувах имах малко резерви дали ще върши наистина работа....,а на колегата stiv1961 му желая да е жив и здрав
Gadnyara - специалист
За тази помпа също се замислих.
Но, при много модели коли масленият филтър се намира отдолу, близо до пробката. Та, след като си представих една процедура по смяна на маслото, реших, че ще е излишна, т. е. улеснението е малко. Иначе, след тези отзиви работата отиваше към покупка.
Вчера имаше бройки и на Джъмбо Плаза (началото на маг. Хемус, Сф).
dadko - майстор
Който се е наточил за стълбата- да погледне в брошурата на bauhaus
на 11-та страница
Stefan_62 - майстор
dadko написа:
Който се е наточил за стълбата- да погледне в брошурата на bauhaus
на 11-та страница
За коя имаш впредвид. Тази от 139лв. на 5.20м. си заслужава, ако е другата дето прилича на тази Лидълската, си е скъпичка. Лошото е, че в Русе нямаме магазин на "bauhaus"
dadko - майстор
Тази от 139лв. на 5.20м

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: