Нека намерим най-тънките цени.
stefanjor - специалист
Нещо ново (поне за мен).
Някой да сподели опит ако има такъв :cool:

Прикачен файл

Klest_nit.jpg
Klest_nit.jpg (53.58 KиБ) Видяна 1392 пъти
resistbody - майстор
Много полезен инструмент, поставяш резби на ламарина... ако огледаш автомобила си ще видиш доста такива.. лично нямам но като ми потрябва взимам от комшията, само дето неговия е като поп нитачка и 8мм вече се поставя доста трудно..
oberst - специалист
Купих такова още като ги пуснаха навремето за проба, щото имам и по-сериозна, но и три пъти по-скъпа тогава. Ако имаш да поставяш нит гайки в стоманени профили, много работа вършат. Само трябва да се ползват свредла с правилен диаметър, за да е стегната сглобката и да не превъртят при по-сериозно затягане. Ако профилът мине лазерно рязане, тогава се правят шестостенни отвори и се ползват шестостенни нит гайки - там шанс за превъртане вече няма.

Единствено трябва да се внимава с Ф6 и Ф8 да не се огъне матрицата, ако се държи накриво инструментът.
kr1100 - майстор
чет сеп 07, 2023 9:57 amresistbody написа:
Много полезен инструмент, поставяш резби на ламарина... ако огледаш автомобила си ще видиш доста такива.. лично нямам но като ми потрябва взимам от комшията, само дето неговия е като поп нитачка и 8мм вече се поставя доста трудно..
Открили топлата вода. :? :?
Ама много късно.
Такива "нитове' втулки с вътршна резба различни мм и за различна дебелина ламарина и клещите ги имаше още 1985/6 г. у завода като се внедряваше речното Спери.
Брей излезе ,че съм много дърт :? :partyman:
Lutchezar - майстор
На предното пускане го бяха тествали или във офроуд или във Vw форума. Доволни бяха дори на големите размери, тестовете бяха с нитове от различен материал. Аз си взех само една по-малка глава, китайските идват с повече, но дори тогава бяха много по-скъпи от 75 лв.
ZEDYCUS - майстор
Инструмента за цената си е супер, още повече има консумативи. Ползвал съм го доста пъти и съм доволен. Тоя шкаф е 120-40 кила и краката за реглаж във винкела ги захванах с нитачката. Нямаше проблем при суркането му до мястото, издържаха.

Прикачен файл

viber_image_2023-09-07_21-39-57-885.jpg
oberst - специалист
Някой има ли мнение за тая 20 волтовата история, че в Кауфланд ще е на цената, на която в Лидъл е 12 волтовата -
brum - майстор
Тази вила за обръщане ли е, че не им разбирам? Нашата се строши при опит да извадя една китка от глинестата почва и ни трябва нова...

Сега гледам 76см. Тук нещо не е наред. Или е някаква полу-декоративна, или не е 76см.

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (49.81 KиБ) Видяна 918 пъти
Lutchezar - майстор
нед сеп 10, 2023 12:43 amoberst написа:
Някой има ли мнение за тая 20 волтовата история, че в Кауфланд ще е на цената, на която в Лидъл е 12 волтовата -
Навремето бяха на една цена в немско, избрах X20, по параметри са еднакви. За тухла нямам претенции, един път попаднах в бетон, справи се. Има хора доволни още от 18волтовите.
Та доволен съм.
cholev - майстор
нед сеп 10, 2023 12:43 amoberst написа:
Имах 18в и го разкарах- слаба работа. А другата версия Х20 например с номер 321053 е голем звер.
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/ ... перфоратор

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: