• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Във Варненският Лидл, който е във Владиславово вчера имаше към 3 слеобяд доста ножици. Може да кажеш на националният телефон от там да ти препратят, ако не са ги свършили до вечерта. и един съвет - ако нещо ти трябва от там - отивай в 7 или 8 в деня на новото промо (иначе няма гаранция, че ще се добереш). В крайна сметка - ако са свършили ножиците - може да почакаш докато Пени пуснат от техните (като моята втора) брандирана като Майстаа (ADW), според мен е по-добре замислена (като механизъм на главата, но пък дръжките и не се удължават), а даже беше и на по-добра цена.
П.П. И нещо полуофтопик, вчера в Кауфланд (нали шапката им е една) - видях много качествено направени неръждаеми лопати - на някой ако му трябва (мнооого бяха готини, е не чак да копаят сами но...).
Преди доста време имаше същите и в Лидл.
iivanov - майстор
Вчера се учудих от зареждането на провадийския лидл. :? Освен градинските истории имаше водоструйка и от тези комбинираните фрези.Както каза пишман майстора, това е копие на дремел трио, а и консумативите са еднакви (проверих).Разликата с дремела е в цвета, цената, теглото и мощноста.Парксайда е зелен, по-тежък, но и по-мощен с 50 W, което на фона на дремелските 200 си е солидно превъзходство.А, забравих да спомена цената-77 срещу дремелските 279. :-D
пишман_майстор - майстор
Има и още "малки" разлики :-D на Трио-то му се "изправя" дръжката и качеството на сглобката е доста по-добра , чух и как работи , нямаше как да сравня шума от едната и другата , вибрации и т.н. Но е факт ,че цената определено е зашеметяваща на Лидълския вариант. Няма ли колега ,купил си , да сподели как работи и т.н.
П.п. ел.рендето ми изглежда доста читаво за парите си , според мен си струва парите.От понеделник го има за 69 лв.
nikolson - майстор
Всичко зависи от управителя на съответния магазин. Понеже се познавам с този на Ямболския, в сряда говорих с него. Каза ми, че есента е поръчал половин палет фрези и са свършили за половин час, затова сега е поръчал два палета. Овощарски ножици имаше доволно, лозарски от двата модела, по-евтините стояха, по-скъпите вече свършваха, фрезите наистина ги "грабеха". Докато плащах моите ножици, на лентата пред и зад мен имаше пет фрези.
menka - напреднал
пишман_майстор написа:
на Трио-то му се "изправя" дръжката
И на Parkside-ската фреза се изправя дръжката.

Аз си я купих за заместник на изгорял мултитул(мултишлайф? - от сорта на тия дремелските хоби инструменти) и досега се справя повече от добре.
Закрепих гъвкавия вал от предната машина в отвор на работния плот, отгоре е фрезичката хваната с една стяга за плота, в цангата и влиза по-малка цанга от старата машина, която държи вала. Оборотите са предостатъчни за всичко със шест степени на регулиране, спусъкът се заключва, плавен старт.
Най-много съм впечатлен от мощността - два пъти повече от дремелските (и не само) мултишлайфове. И как се усеща разликата...

За сега не съм я ползвал за нещо друго и съм супер доволен от покупката.
vlax - майстор
Аз си купих миналата година на 01.04 2013 от Лидъл Телескопична ножица за клони със тъмнозелени дръжки,неназъбена наковалня и с по-малък R..Не пускам снимка, защото на снимката в брошурата от миналата година 01 Април – 07 Април 2013 са показали ножица с назъбена наковалня и не е същата,която са продавали в този ден.
Много съм доволен от нея,почти цяла година съм я ползувал за разчистване на едно място.
Мисля,че е по-добра от тази която вчера продаваха.
Ако някой си е купил от двете: от миналата година и от вчера моля да сподели от коя е по-доволен, защото спорим с един познат,който няма нито една от двете.

Понеже съм много доволен от миналогодишната телескопична ножица за клони на Лидъл, изчаках да пуснат и градински ножици на флорабест/асмите не можаха да дочакат ножиците и ги изрязах миналата събота/.
Купих си и от двата вида-не оправдаха очакванията ми.
mitko64 - майстор
За четвъртък 03.04 съм се мераклисал за туристическите обувки, но дано има и други разцветки, освем жабешката от брошурата. Може и бинокъла 10Х50 да огледам.
stan73 - майстор
Аз имам от по-предните туристически обувки. Много съм доволен (но пък са и в по-нормален цвят). Тествал съм ги в гора, планина, по сняг и по асфалт. Нямам забележки.
mitko64 - майстор
stan73 написа:
Аз имам от по-предните туристически обувки. Много съм доволен (но пък са и в по-нормален цвят). Тествал съм ги в гора, планина, по сняг и по асфалт. Нямам забележки.
Да, спомням си коментара ти в заключената тема, но тогава не беше ги тествал още на влага. Братчеда също е доволен, а бяхме заедно преди година когато ги купи, а аз се поскръндзавих и ги чакам отогава толкова време(тези с мембраната).
profesionalist_wood - майстор
заболяването ми се влошава още повече :winkgrin:
Днес се сдобих с двете различни лозарски ножици. Доволен съм от тях, Едното правено във Виетнам другото в Китай :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: