• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
tysonlkr - специалист
Благодаря ви за мненията.
На мен ми направи впечатление големината на пироните с които може да работи 32мм :shock: Причина за по големия откат вероятно идва от там, че може да кове толкова големи пирони. На всички ел. такери които съм разглеждал дават до 16 мм пирони. Щях го ползвам за коване на мека дървесина рамки за кошери и фиксиране на корпусите, но явно няма да ми свърши работа.
Казвате и, че не е много надежден което е много голям минус. Най-вероятно е като всички други "китайки", работят докато свършат консумативите включени в комплекта и до там :sad:
griffin - майстор
За това което си казал ще ти върши работа, отката идва от котвата, пневматиката кове 50 ки без. Тия такерчета дет си гледал да коват до 14 са по скоро за тъкани или дрвбни детайли. За сравнение на лидл-ския ще кажа само че след него си зех tacwise не сум сигурен дали така се пише точно, такер за пирони с цена към 120 кинта който му се разпадна главата след 6 месеца :-)
mi6osf - специалист
Четох, четох и взех да се само разубеждавам за такера, а така се бях навил.
И аз като малките деца да питам пак - За леки домашни дейности дали ще върши работа или да си спестя 44лв за нещо друго?
Трябва ми най-често да кова гръбчета на разни шкафчета (че ме мързи с малките пирончета на ръка с чука), жената няма , няма пък се сети да претапицираме диван, стол и т.н.

Не видях никви мнения и въпроси за малкият винтоверт???? Parkside PASS 3.6V
Като харкатеристики за 39лв си покрива според мен и за сглобяване на мебели ще е ОК, пък и за компютри ще е екстра.
Офффф баси болестта е с тия инструменти, всичките на света да имам пак ще ми липсва нещо :-D
mitko64 - майстор
Купих предишната, Ейнхелската на сина и съм и правил краш тест, писах в заключената тема. Да се повторя- с напълно заредена батерия, в чамово трупче, със скриване на главата резултатитите са следните- 46бр. винтове 4Х40, 4бр. 4Х50, 26 бр. 4Х 25 до пълно грохване на батерията. Скоро я ползвах за сглабяне на мебели, справя се отлично и с ПДч. За петици винтове определено не става- завива ги около сантиметър.
И една новост от германския Лидл- на 07.07 пускат доста яка бензинова коса(1,8 к.с.) за 120 евро, с кордова глава, трилъчов и кръстат стоманени ножове. Дали пък след седмица, две няма да се появи и тука?
anabolicbeast - специалист
mi6osf написа:
Не видях никви мнения и въпроси за малкият винтоверт???? Parkside PASS 3.6V
Като харкатеристики за 39лв си покрива според мен и за сглобяване на мебели ще е ОК, пък и за компютри ще е екстра.
Офффф баси болестта е с тия инструменти, всичките на света да имам пак ще ми липсва нещо :-D
И аз съм писал в старата тема за малкия винтовер (стария модел естествено), като цяло само битовете ще се вземеш за тия пари, ако тръгнеш да ги купуваш отделно! Битовете са с титаниево покритие, много твърди и износоустойчиви! Само тях ползвам и за 18 волтовия ми и още един не съм хвърлил за почти година, та с една дума в най-лошия случай го приеми като да си купиш битове, а да ти подарят и винтоверт към тях! :lol: Иначе машинката е страшно корава, подлагал съм я на какво ли не, дори и купих и малък патронник до 6мм. и яко тестове и за моя изненада не се предаде, но пак казвам това е за СТАРИЯ МОДЕЛ, тук не знам дали частите са същите, а и производителя е друг! Единственото нещо което ми харесва много е патронника на новия модел - направен е като на по-скъпите машини, да освобождава бита с издърпване навън на освобождаващия пръстен, а не към винтовет, както бе на стария или поне така изглежда още не съм го видял на живо! :partyman:
king82 - специалист
Някой да каже някоя дума за детекторчето за кабели http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-D6039D0B ... il&id=8358 .
jekasus - майстор
Купих си отвертка :-D Имам си и едно битче аванта :-D

Прикачен файл

DSC_1673.jpg
ttt - специалист
king82 написа:
Някой да каже някоя дума за детекторчето за кабели http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-D6039D0B ... il&id=8358 .
Имам го от предишното му пускане, за откриване на метал долу горе става, за откриване на ел инсталации - трудна работа.
stan73 - майстор
Благодаря за мнението !
Трябва ми такъв уред и много му се чудих вчера, но в крайна сметка не го купих, защото имам смътен спомен, че бях чел преди време, че не ги бивало много. Сега поне съм сигурен. (то едва ли трябва да се очакват чудеса от уред с толкова достъпна цена де, ама...)
пишман_майстор - майстор
За детекторчето , точно този не съм купувал , купих един друг от една предна промоция , с ЛЦД скала . Ценово не знам защо ми се върти около 25 левчета :? като чета коментарите за тоя , моя сякаш по-бива .
П.п. намерих го http://www.lidl.de/de/powerfix-ultrasch ... ageSize=36
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: