Нека намерим най-тънките цени.
monster18 - специалист
Колеги а знаете ли тези стойки до кога ще са дали ще има до другата седмица :(
dadko - майстор
То дали ще има до края на деня ???
Сутрина в магазина, в който ходих- имаше три- четири броя. И се купуват. Клиента преди мен, която я разглеждаше- я взе. Другата седмица- не ми се вярва да са останали някъде.
monster18 - специалист
Еми здраве да е ще поръчвам на райдер и тя е 30 лева ако няма още от тези какво да се прави или ще започвам проект да си я направя аз
dpp - специалист
Аз пък отнесох една на Бош - DP 500модела, за без пари нова от продавалника и си реших проблема със стойката! Направена като хората, зъбна предавка отзаде, стъбилна, не поддава наляво и надясно - тая като я видях с ква тънка тръба е - баси кекавата работа :lol:
..Дрелката каке кажете..нокй не се хвали нещо.. :?
Stefan_62 - майстор
dpp написа:
Дрелката каке кажете..нокй не се хвали нещо.. :?
Колегата на предната страница е написал, ама вие четете само последните постове. :lol: :drinkers:
juvesan написа:
Така... грабнах една бормашинка от промоцията... за парите си машинката има някаква "тяга"... Разбира се се познава хоби серията - с по-едро свредло пробива, явно машинката си върти , но се усеша опита на топлината да мине през корпуса... Основно имам 2 забележки:
- тоя превключвател за реверса изглежда невероятно нежен и много ме е страх доколко ще издържи, ако се налага да завиваш - отвиваш - т.е да го превключваш по-често
- партонника - голям ментак... то тези никога не са се славили, че са много добри, ама този нямам усещането, че затяга достатъчно добре и очаквам проблеми скоро .... :rolleyes:
Иначе Бива... за много малки по обем ремонти в къщи и за тази цена - това е лично мнение от 5 мин тестове..
juvesan - специалист
Значи да дпопълня: патронника изглежда е бил съвсем сух и скрибуцащ отвътре - пръснах му малко hss 2000 и някак се пораздвижи по-усърдно... Другото е самото очакване при затягане - разбрах какво ме е смутило: значи на моето хилти, металният разбира се патронник има много "ситно" затягане - чува се нещо като "зззз" със ситни зъбчета /съчмички, а този щрака едро и някак си не усещаш, че е затегнало добре но ...за 45 лева... А за самата сила на въртене ( както казах) изглежда засега доста голяма част от китайските 500 вата са налице... за сега... :roll:
menka - напреднал
Оборотите на бормашината се регулират според това колко е натиснат спусъка ли? Ако е така, то само на най-високите обороти ли може да се заключи?

Поздрави
juvesan - специалист
menka написа:
Оборотите на бормашината се регулират според това колко е натиснат спусъка ли? Ако е така, то само на най-високите обороти ли може да се заключи?

Поздрави
Да само там..
Stefan_62 - майстор
Понеже сърце юнашко не трае :lol: да вметна още малко за стълбата, мога да ви кажа, че за парите си е перфектна /много добро изпълнение/. И така сглобих я в мазата и се оказа не толкова тежка / цялата е от алуминий/, просто има две платформи които се слагат когато се ползва като скеле /да се стъпва върху тях/ и те си тежат в комплекта - 2мм. ламарина подцинкована. Ако някой има нужда от такава стълба изобщо да не се замисля, ами да бяга към Лидл /стига да са остана ли :lol: /. Ето и малко снимки с GSM-а в работно състояние:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ами аз съм доволен от покупката :drinkers:
razli4en73 - специалист
стълбата я купих преди половин година,само че от Практикер,едно към едно са.Когато я купувах имаше някакво намаление от 23% на всички артикули,които не бяха в акция и излезе 136-7лв.Много съм доволен,качествена изработка и я препоръчвам на всеки.Мисля,че в момента е в промоция в Практикер на същата цена като в Лидл.Единственно като малка разлика виждам в размера, на моята пише 3.55м. разпъната и е толкова/лично съм я мерил/,а на лидлската 3.46.Иначе доста чаках тази стойка,но днес като я разгледах в магазина и се отказах.Много рехава изглежда като цяло,освен плота,който е стабилен.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: