Нека намерим най-тънките цени.
Lutchezar - майстор
пон сеп 11, 2023 5:26 pmoberst написа:
Точно тоя 12 волтовия днес в лидъла в Хаджи Димитър го бяха омазали - на етикета пишеше 29,99 лв. и точка. Питах ги ква е тая цена, щото не е нито 27,99, нито е 44,99 и ми смутолевиха, че с картата на лидъл на касата щяла да бъде 27,99 и нещо били объркали. Не ги знам какво точно са объркали, обаче на касата отстъпката си беше както си трябва - 17 кинта, но не извадени от 44,99, ами извадени от 29,99, т.е. в крайна сметка по 12,99. Във фактурата като артикул пише "ъглова бормашина". Ако грешката е системна и в другите магазини, тва без ДДС излиза 10 кинта - ха, ха.
И батерията е с толкова надолу. Та за под 30 лева излиза комплектът.
Djack - специалист
Определено е оферта! Дано не е грешка. Тия карти на място правят ли ги?
Djack - специалист
пон сеп 11, 2023 8:45 pmDjack написа:
В смисъл, на момента.
oberst - специалист
Лошо - усетиха се и свърши баш намалението. Минах пак да проверя дали и батериите са омазали така и вече бяха оправили всичко с правилните етикети, т.е. винтовертът 27,99 и батерията 33,99. Обаче рафтът с винтовертите - празен, хе, хе...

Със сигурност беше грешка и който завлякъл - завлякъл.
oberst - специалист
пон сеп 11, 2023 8:58 pmDjack написа:
пон сеп 11, 2023 8:45 pmDjack написа:
В смисъл, на момента.
Правят ги, обаче вече коригираха цените и не е същото...
Lutchezar - майстор
Lidl Plus е приложение за андроид и ios.
Инсталираш, попълваш всички данни, включително и анкетата. Иска пол и дата на раждане за да получаваш купон за рожден ден, а анкетата ти дава специални купони в твоя магазин. И магазин трябва да избереш. Това в магазина е адски неудобно да се прави. Та картата е на екрана, виртуална.
Според мен с приложението 2 пъти сваля цената, там е грешката.
oberst - специалист
пон сеп 11, 2023 10:41 pmLutchezar написа:
Според мен с приложението 2 пъти сваля цената, там е грешката.
Не сваляше два пъти. Базовата цена не им беше наред - обикновен малък бял етикет, само с една цена изписана, докато за тези промоции е голям червено-бял етикет, на който пише както цената без картата, така и тази с картата. После са го оправили и бяха сменили всичко, вкл. и самите електронни етикети с по-големи, та не успях да ги ощавя и с батерии, ама който се сеща късно, че грешката им може да е капитална, а не само за винтовертите...

Провери си бележката и виж какъв артикул пише в нея. На моите пише "ъглова бормашина", което ме навежда на мисълта, че може да има проблем с гаранцията, ама дотам да стигнем, ще го мислим. А и за 10 кинта...
chapara - майстор
Грешката е вярна :-D
Продадоха застоялото😁,с умряли батерии, и отделени от зарядното, прозрачна истирия маняци🤭
Lutchezar - майстор
Цитат:
"Даже е по ниска цената 19лв с лидъл плюс ,купих една ,че тая на касата като ми каза -16 лв от тази цена ,се върнах да си купя още една ."

Та явно е било бъг в системата. Ще видим всички дето се чудеха дали не е партенка днес колко пари ще им искат.

Но който взел взел, и всичко е с 3 години гаранция.
Аз си имам, оставих за който си няма.
oberst - специалист
вт сеп 12, 2023 1:30 amLutchezar написа:
Аз си имам, оставих за който си няма.
Моята логика беше, че очевидно има грешка и скоро ще се усетят, така че каквото оставим, няма да попадне на тази цена при някой, който си няма, ами ще я коригират. Така и стана, в крайна сметка вечерта.

Пък, че били изчистили застояла стока - хе, хе. Винтоверт на цената на една "по-маркова" отвертка... Другия понеделник да вземат да изчистят така и някой застоял перфоратор за 2,50 кинта, таман да поосвободят склада.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: