Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
Впрочем помпата тип градинска за 125 кинта дето се задава някой да е потормозил? Изглежда някак като играчка на снимките :?
dadko - майстор
juvesan написа:
Впрочем помпата тип градинска за 125 кинта дето се задава някой да е потормозил? Изглежда някак като играчка на снимките :?
Че те пускали ли са я преди тая помпа, че някой да има впечатления?
Иначе- не изглежда толкова като детска играчка- един цол е на изхода, 1,1 кW двигател...
Направо я отнасям другата седмица, че имам една от едно време-"Вида-5 (или 6)" с лоена набивка , дето само ядове ми създава...
Ако са я пускали преди- Моля някой, който я е взел- да сподели впечатления.
juvesan - специалист

Че те пускали ли са я преди тая помпа, че някой да има впечатления?
Ами гледам, че в листа с упътванията се среща преди ...хм... 4-5 листа и предположих, че е за 2-ри път поне. А иначе гледам снимката... преди 2 години купих за една машина помпа wilo неръждаема от подобен вид ( е , мощността и напора си бяха други де... :roll: ) и изглеждаше доста по ... различна особенно цената - нямам думи колко е различна. Малко ме притеснява , че е написано че уж е с неръждаем корпус , но вътре импелера явно е неясна пластмаса , щом толкова се задълбочават за температурата на водата и наличието на абразивни материали . Иначе не е зле като характеристика за това, което я предлагат ... :partyman: но колко ще живее е въпроса... :?:
hans - помощник
И аз реших да си направя подарък за рождения ден. Взех един ъглошлайф, платих и след касата го отворих. Някой го беше пръснал с феролит без да сваля главата. Реших че е от сервиз и го смених. Втория , изглеждаше добре, но в къщи не завъртя. върнах го и си взех парите. Всички кутии бяха с повторно залепване, доста грубо и нескопосано. Явно са от рекламираните.
Последна промяна от hans на пет мар 20, 2015 6:27 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Това е много честа практика да излагат стоки от миналогодишни промоции когато хората са ги отваряли да ги разглеждат и са съсипали кутиите и ги залепват пак с тиксо....по принцип лепенката е кръгла прозрачна която се залепва на клипса на кутията и е еднократна.....сложена е с цел за да се знае дали е отваряна
bobko - специалист
gogyto написа:
Вчера и аз купих един мултифункционален детектор, като за парите си е ок.
Пробвах го в апартамента - доволно :)
И аз го купих,но не съм много доволен.като запищи се не спира има жица-няма жица все си пищи.Особено покрай някой контакт пищи отвсякъде на контакта,не можеш да разбереш отгоре ли са проводниците отдолу ли са,отстрани ли са,къде са !?
hans - помощник
След днешната история, в мен възникна един въпрос. Дали върнатите с недостатъци уреди по европейските магазини на Лидл, не се предлагат в България. Не може от над 20 кутии да няма нито една с оригиналните лепенки.
profesionalist_wood - майстор
Тове е положението,в БГ всичко е така :toimonster:
kr1100 - майстор
hans написа:
След днешната история, в мен възникна един въпрос. Дали върнатите с недостатъци уреди по европейските магазини на Лидл, не се предлагат в България. Не може от над 20 кутии да няма нито една с оригиналните лепенки.
Връщаш стоката .Ако няма такава - изплащат парите с кредитно изв. Купуваш нова, пак връщаш.
mitko64 - майстор
hans написа:
В събота в Перник, от осем колонни бормашини, всички бяха преопаковани. След покупката, отворих опаковката, но не личеше да е вадено и пререждано. Има вероятност да са отваряни да се сложи инструкцията на български.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: