Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
hans написа:
След днешната история, в мен възникна един въпрос. Дали върнатите с недостатъци уреди по европейските магазини на Лидл, не се предлагат в България. Не може от над 20 кутии да няма нито една с оригиналните лепенки.
В събота в Перник, от осем колонни бормашини, всички бяха преопаковани. След покупката, отворих опаковката, но не личеше да е вадено и пререждано. Има вероятност да са отваряни да се сложи инструкцията на български.
profesionalist_wood - майстор
Тц,книжката с инструкции са сложени в завода и има в нея написано на всичките езици в ЕС включително на български
mitko64 - майстор
Специално за тази бормашина инструкциите излязоха на три пъти. Първо на немски , англииски, италянски и португалски. После на френски и накрая за изтока. Като си купиш от Германия например, инструкцията е само на немски и английски(със сигурност)
Последна промяна от mitko64 на пет мар 20, 2015 7:44 pm, променено общо 1 път.
themask - специалист
След този ългошлайф, който не завъртя изобщо, и вашите обяснения за уреди втора ръка, просто ме загубиха за каузата тези хора... Хубаво го върнах, ама кой ще ми плати времето и транспорта? :x
gogyto - специалист
bobko написа:
И аз го купих,но не съм много доволен.като запищи се не спира има жица-няма жица все си пищи.Особено покрай някой контакт пищи отвсякъде на контакта,не можеш да разбереш отгоре ли са проводниците отдолу ли са,отстрани ли са,къде са !?
Хмм, странно и моя го врях покрай контактите но нямаше такова пищене от всички страни, а само от там където минава инсталацията.
Да не е дефектен нещо твоя?
jekasus - майстор
hans написа:
След днешната история, в мен възникна един въпрос. Дали върнатите с недостатъци уреди по европейските магазини на Лидл, не се предлагат в България. Не може от над 20 кутии да няма нито една с оригиналните лепенки.
А тези, които са върнати в България, се появяват в продавалника на по-ниски(а може и по-високи цени). Леко съм пострадал и твърдо приключих с инструментите в продавалника...
themask - специалист
jekasus написа:
hans написа:
А тези, които са върнати в България, се появяват в продавалника на по-ниски(а може и по-високи цени). Леко съм пострадал и твърдо приключих с инструментите в продавалника...
2-3-5 ръка... да ги бяха пробвали поне, преди да ги предлагат в магазина :censored:
profesionalist_wood - майстор
Да не си мислите че за България ще докарат хубави неща?......за нас боклуците и остатъците от трапезата на западноевропейците
Иначе веднага се появиха в продавалника http://olx.bg/prodavam-nemski-gloshlayf ... -i70979820
griffin - майстор
И тук съм си земал отваряни уреди но на по ниска от първоначалната цена, в кижката имаше поставен печат че уреда е проверен че работи и пак е пуснат в продажба. Иначе съм земал и презалепван, но без следи от употреба и поне за сега без главоболия. Може би върнатите ги пращат за проверка а ако има разлепени ги залепват :-D
silent - майстор
специално ъглошлайфа им този път се залежа.....в нашия лидл от лятото поне го имаше перманентно....ивадят го за седмица и пак го пускат на промоция..така че е нормално да ги презалепват....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: