Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Не го щат ъглошлайфите, хората, не са тъпи. То и форума има дял- разкри ги, че минават от лагер на бронзова пурия, което си е ценови компромис и крачка назад. Eто точно преди година пак за 59лв. http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8 ... 06-%D0%B0/
Последна промяна от mitko64 на съб мар 21, 2015 2:01 pm, променено общо 1 път.
ZEDYCUS - майстор
Не знам какво не им харесвате на брозовите втулки. На вилата имам един голям ъглошлайф Агояма, от поне 10 години в. Рязал съм всички камъни и огнеупорни тухли за барбекюто, вътре е със бр.втулка. Смених я профилактично есента, че имаше вече лек луфт. :lol:
mitko64 - майстор
И аз съм ползвал Бъджет с втулка дълги години, но определено с иглен лагер е по- добре. Като е на пурия, поне да бяха свалили цената спрямо А1 модела.
ZEDYCUS - майстор
За туй не споря. :partyman:
stan73 - майстор
От друга страна, вторият модел (с втулката) е някакси малко по-удобен за държане. Аз известно време имах и двата, но си запазих този, дето ми го донесоха от немско (с лагера). (по-назад в темата съм качил снимки на разглобените им глави)
silent - майстор
абе много се задълбавате ..баси искате за 50лв самолет да си купите е няма такъв филм....на фона на цената подобни коментари за това каква била втулката са глупави...
DeyanS - специалист
Колеги, малко в страни от темата да ви попитам. Купих си електрическата отверка Parkside A1 3,6 V. Въпросът ми е, дали продават някакви допълнителни приставки, които да могат да се слагат на машинката, а вече към самата приставка да може да се слага бургия. Идеята е да могат да ползвам машинката за някои дребни дупки в тесни пространства, където не може да влезе бормашината.
nikolson - майстор
Прикачен файл:
накрайник ъглов1.jpg
накрайник ъглов1.jpg (113.24 KиБ) Видяна 1624 пъти
Такова ли имаш предвид? Има ги по двайсетина лева. Снимката е от продавалника.
EDI - майстор
DeyanS, направо си купи свредла с опашка шестостен, има ги навсякъде.
griffin - майстор
Има малки патронници с опашка шестограм, преди си бях зел от практикер или от бриколаж. По спомен максималния диаметър на свредлото беше около 3мм, но отверката няма обороти да пробиваш :-D.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: