съб яну 25, 2020 7:07 pmVirtex написа: Първо ПН161 е добро пожелание за тази сума (щото започват от доста повече в обявите) и второ не превръщайте темата в спор за пореден път какво може да се свърши с техника за 300лв спрямо техника за няколко пъти по 300лв.Пожелание е ако човек бърза или не му се търси. Откакто видях промоцията на парксайда, т.е. не повече от 10тина дена назад се разтърсих за ПН161, въпреки че не ми е тумнала. Освен масовите оферти по около 800 лева, намерих няколко около София под 600, но вече бяха продадени. В началото на седмицата ми попадна такава за 450 лв. до Пловдив, съчетах ходенето, за да не натоваря пътните върху цената й и готово. Както казах - всички оригинални табели са си на мястото, тук я разглобихме и няма нищо износено по нея. Там като я гледах, вретеното биеше, но секторната гайка не беше затегната. Не казвам, че тези машини масово са на тази цена, но казвам, че се намират. Ако парксайдът струваше 200 лв., а тези твърдо се намираха само над 800, нямаше да ги намесвам изобщо. И съм наясно, че едното е ново, а другото е втора употреба, обаче след 10 години ПНът пак ще е в същото състояние, а парксайдът отдавна ще е изхвърлен.
Тук се разискват продукти на лидл, които имат своите върли фенове. Съответно да се категоризират дадена продуктова група води до размяна на определени епитети - нещо, което няма да стане лесно.
Това явно трябва да се напомня на всеки нов участник в темата, незапознат с народопсихологията на нацията.
Относно епитетите, аз говорих за Бош-а, защото парксайдът не е значително по-евтин, за да си струва. Явно правилото, че на българина не трябва да се говори лошо за жената и за колата следва да се разшири и за всички останали играчки. яко комплексирана работа, щом всичко се приема толкова лично.