Е сега... много се разглезихте
патронника и не знам нам кво си. Досега все с безключови на Якобс и Рьом сте дупчили . Дърво се дупчи с обороти . Виж за метал явно няма става . Знам само, че аз няма я взема ако ще и 80лв да стане

пон яну 27, 2020 9:32 pmcholev написа:Махнали са и почти 5кг. Намалена е и дълбочината на пробиване. За мощността да не говорим. Реплика на репликата. Ако ще да е и за 50лв.пон яну 27, 2020 6:49 pmdido1975 написа:.. И обикновен патронник и електрониката вече не е константна.
Тая съвсем не става за нищо. Абе, евтиното си е евтино.
..
Да- не става.
пон яну 27, 2020 9:54 pmdido1975 написа: ....Айде ся. Нали искате по евтино
Махнали са и почти 5кг. Намалена е и дълбочината на пробиване. За мощността да не говорим. Реплика на репликата. Ако ще да е и за 50лв.
пон яну 27, 2020 10:33 pmcholev написа:В Италия е за 69€пон яну 27, 2020 9:54 pmdido1975 написа: ....Айде ся. Нали искате по евтино
Махнали са и почти 5кг. Намалена е и дълбочината на пробиване. За мощността да не говорим. Реплика на репликата. Ако ще да е и за 50лв.![]()
вт яну 28, 2020 1:57 pmsevginsali написа: От доста време отлагам, трябва ми ренде да рендосам няколко талпи, дъски и т.н.какво натягане. Само батерията е 30лв. Аз се чудя да си взема ли още едно- 50лв. Излиза рендето е само 20- то само ножовете са повече.
Да се натягам ли на ел.рендето или да си гледам някакви ръчни инструменти за целта?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: