• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
cakev79 - специалист
Детектора върши работа,намира каквото търсиш стига само да знаеш предварително къде е :lol:
mi6osf - специалист
jekasus написа:
Купих си отвертка :-D Имам си и едно битче аванта :-D
А такааааа, а в моят ми липсва едно битче и е точно същото :-D
Шегувам се, всичко е ОК и съм доволен от придобивката. За сглобяване на мебели е лека и удобна и издържа прилично време.
18V винаги е под ръка, ако тази "угасне" и наистина съм изненадан от битовете, струват си.

П.С. Някой да е купувал къртача и да не му трябва сега?
Предстои ми ремонт и се тюхкам, че не го купих когато го имаше на промо.
harvest - специалист
аз си взех къртача , върши доста добра работа ама не си го давам :mrgreen:
anabolicbeast - специалист
mi6osf написа:
jekasus написа:
Купих си отвертка :-D Имам си и едно битче аванта :-D
А такааааа, а в моят ми липсва едно битче и е точно същото :-D
Шегувам се, всичко е ОК и съм доволен от придобивката. За сглобяване на мебели е лека и удобна и издържа прилично време.
18V винаги е под ръка, ако тази "угасне" и наистина съм изненадан от битовете, струват си.

П.С. Някой да е купувал къртача и да не му трябва сега?
Предстои ми ремонт и се тюхкам, че не го купих когато го имаше на промо.
Много пъти съм писал за битовете, аз лично на по-хубави не съм попадал, но този модел на малката отвертка го хванах оня ден и нещо не ми хареса, на това отгоре въртеше мотора, а отпред патронника - не... Звукът също не ми хареса, явно частите са различни от Айнхелската. :partyman:
jekasus - майстор
anabolicbeast написа:
Много пъти съм писал за битовете, аз лично на по-хубави не съм попадал,
Чак пък да са хубави...... Ще ги снимам утре в какво състояние след монтажа на стотина ключове и контакти.
anabolicbeast - специалист
jekasus написа:
anabolicbeast написа:
Много пъти съм писал за битовете, аз лично на по-хубави не съм попадал,
Чак пък да са хубави...... Ще ги снимам утре в какво състояние след монтажа на стотина ключове и контакти.
На външен вид изглеждаха същите... И аз мога да снимам моите на почти година, един не съм изхвърлил! Интересно как пък от ключове и контакти са се скапали, там няма високи обороти и няма шанс да се превърти толкова според мен. Аз моите ги ползвам предимно за винтове в дърво и ПДЧ! :partyman:
mitko64 - майстор
Ако коментирате битовете на Ейнхелската 3,6 V отверка(онези жълтите), определено са презакалени. Досега два броя от тях се счупиха, а не размазаха. Отделно при превъртане повреждат шлица на винтовете.
Май скоро ще пускат нов модел на голямата прахосмукачка. Модела В2 е направо страхотна за парите си.
angel_ov - специалист
" Модела В2" къде я видя?
Прахосмукачката, ще е: ПРАХОСМУКАЧКА ЗА СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕ PNTS 1500 B3. А може би с нея ще има и малката водоструйка: Водоструен апарат PHD 100 D2....Ще ги очакваме.
Прахосмукачката явно няма да е следващата седмица. Пускат само малката водоструйка. Мнения за нея?
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: