Детектора върши работа,намира каквото търсиш стига само да знаеш предварително къде е 

jekasus написа:Купих си отверткаА такааааа, а в моят ми липсва едно битче и е точно същотоИмам си и едно битче аванта
mi6osf написа:Много пъти съм писал за битовете, аз лично на по-хубави не съм попадал, но този модел на малката отвертка го хванах оня ден и нещо не ми хареса, на това отгоре въртеше мотора, а отпред патронника - не... Звукът също не ми хареса, явно частите са различни от Айнхелската.jekasus написа:Купих си отверткаА такааааа, а в моят ми липсва едно битче и е точно същотоИмам си и едно битче аванта
![]()
Шегувам се, всичко е ОК и съм доволен от придобивката. За сглобяване на мебели е лека и удобна и издържа прилично време.
18V винаги е под ръка, ако тази "угасне" и наистина съм изненадан от битовете, струват си.
П.С. Някой да е купувал къртача и да не му трябва сега?
Предстои ми ремонт и се тюхкам, че не го купих когато го имаше на промо.
jekasus написа:На външен вид изглеждаха същите... И аз мога да снимам моите на почти година, един не съм изхвърлил! Интересно как пък от ключове и контакти са се скапали, там няма високи обороти и няма шанс да се превърти толкова според мен. Аз моите ги ползвам предимно за винтове в дърво и ПДЧ!anabolicbeast написа: Много пъти съм писал за битовете, аз лично на по-хубави не съм попадал,Чак пък да са хубави...... Ще ги снимам утре в какво състояние след монтажа на стотина ключове и контакти.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: