• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
Съгласен съм с вас, но обикновено ако сравняваме батерии от един и същи тип: които са с по големи Ah, са и с по голям максимален ток на разряд.
Понеже върху батериите основния параметър който се отбелязва са Ah, то по това може и да се направи избора.
Virtex - майстор
Смятах да не пиша, че темата се отплесва, но ...

LG HB6 18650 1500mAh - Discharge: 30A Maximum Continuous
Sanyo NCR18650GA 3350mAh - Discharge: 10A Maximum Continuous

Още един пример с по-големите възможности:

Enercig 26650 5200mAh - Max. Discharging current: 18A
A123 systems ANR26650M1-B 2500mAh -Max. Discharging current: 70A - макар и да е 3.3V

В нормалния случай формулата за С-то е вярна, но има и частни случай, специално за high discharge current батериите :) Все пак всичко зависи за какво са правени и за какво ще се ползват.

Батериите, които съм разглабял обикновено са клетки с по 20А максимален постоянен ток. Един ред "дава" 20А, 2 реда вече са 40А. На теория 18V * 40A current дава огромна мощност, която така или иначе в повечето уреди не се достига.

Parkside-a нямат означение, което може да бъде намерено, само една стара 12V 1.5Ah батерия мисля имаше елементи с по 10А, но като я разглобя пак ще пиша какво точно беше, та предполагам и останалите ще бъдат в този клас. Цените на 20А+ discharge current стават значителни спрямо по-ниските такива.
сръчният съсед - помощник
Според мен няма отклонение от темата, защото е важна за всички съфорумци, които искат да (до)окомплектоват досегашните или бъдещите си лидълски аку-инструменти, или евентуално да поправят очевидното за всички потърпевши недоразумение - ъглошлайфа с 2Ah батерия!
cholev - майстор
Ъглошлайфа се продава без батерия и в ръководството в прав текст пише, че се препоръчва 3ач батерия. Верно е, че когато го продаваха нямаше 3ач батерии :? . Е нямам представа как работи поръчката и доставката на инструменти за всяка държава, но се прави от хора, от които не може да очакваме чудеса на компетентност
fore - майстор
Според мене повечето уреди работят добре и с 1,5 и 2 А/ч батерии и флекса не е приоритетен. А и на нашият пазар се гони по ниска цена на артикулите.

Иначе за флекс батерията трябва да е минимум 3 до 5 А/ч.

Чолев за Гризли има ли 3 А/ч батерия за другият ми флекс дето го купих от немският сайт ?
Той като чели е по як и масивен от Компернаският които също имам.
cholev - майстор
Форе- ето това намерих. Има ли доставка до БГ. Погледни сам. 2.6ач и 35евро.
https://grizzly-shop.de/battery-18V26Ah-PWSA-18-A1
fore - майстор
Видях го и аз. :partyman:
Chefo77 - майстор
Мисля да пробвам такера.
Здравейте някой пробвал ли е банцига на парксайд от разседмичната промоция
cholev - майстор
Банцига е леко тунингована версия на scheppah hbs20
Разлика е заключването на вратите (двойно вместо единично)
И може би двигателя
на парксайдската версия пише S1-неограничено 250вата S2- 30мин 350вата (под товар)
на hbs20- 250вата, но не е ясно това S1 S2 ли е- най вероятно са еднакви.
Всичко останало е 1 към 1- е освен цената :-D - при парксайда си -50лв
В тубата има за hbs20
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: