Нека намерим най-тънките цени.
XpacTa - специалист
Такава дробилка като пуснат в Lidl ми се обади... тука се опитваме с трици маймуни.
kr1100 - майстор
съб окт 28, 2023 9:28 amAndri01 написа:
И с ножовите е така. Но пък те стават идеално за раздробяване на ябълки за ракия. :lol:
Ама требе много много захар. Ябълките са много ниска захарност.Не си заслужава труда за ракия./ По- добре ги дай за сок в торбички или дай туби за вино или ябълков оцет - 50 ст. за / л. Добавяш захар и им баеш .
Andri01 - майстор
Правих преди 2-3г. Подарени 200кг.и...стана ракията.
chapara - майстор
КалваДосите са смрт за черния дроП!
sstefanov - майстор
съб окт 28, 2023 10:30 pmkr1100 написа:
съб окт 28, 2023 9:28 amAndri01 написа:
И с ножовите е така. Но пък те стават идеално за раздробяване на ябълки за ракия. :lol:
Ама требе много много захар. Ябълките са много ниска захарност.Не си заслужава труда за ракия./ По- добре ги дай за сок в торбички или дай туби за вино или ябълков оцет - 50 ст. за / л. Добавяш захар и им баеш .
О, каква хубава ракия става от ябълки!
Ама кюстендилски!
пишман_майстор - майстор
Преди време бях купил един нагер парксиде от разпродажба ( тънкана беше ) преди три дни влезе в употреба . Правих си покрив на навес и лятна кухня от тенекия тип метални керемиди 0.6мм , към 140кв.м. площ . Свърши ми добра работа, доста бързо реже , препоръчвам го.
Vlad76 - специалист
Здравейте!
Хвърлил съм око на Parkside PBK 4 b3 4v1 може ли някой да сподели мнение, докато го пуснат пак по веригата.Ето го в немския lidl
https://www.lidl.de/p/parkside-4-in-1-b ... p100347595
Питах в българския кога пак ще имат наличност.отговориха ми ,че вече е изчерпан и не знаят кога ще имат доставка.
Колега си го купи. При първа възможност ще питам.
Indianec 2 - специалист
Някакви отзиви за метчиците от четвъртък?
За ползване чат пат стават ли?
nikolson - майстор
Разликата не е "чат-пат", а нова, или "прокарване" на стара резба.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: