Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Форе,ама тя бормашинката не е за професионални интезивни дейности,тя е колкото да си дучиш десетина дупчици,я винкел,я дърво....ама да пердашиш 100 дупки серийно гарантирано ще изгориш мотора

Жувсан,ти какво си мислиш :?: че ще сложат метална перка на помпата? Как ли пък не. Боцнали са пластмасарка като всяка помпа и тва е.Но който иска да узнае да си сложи видеосонда дето ги продаваха за по 120 лв преди време в лидъл
Последна промяна от profesionalist_wood на пет мар 27, 2015 11:19 am, променено общо 1 път.
dadko - майстор
Най- вероято перката ще е от пластмаса. Ама- какво от това. Довечера след работа ще отвия капачките и ще погледна.
И ще видя дали корпуса от какво е . Корпуса на помпеното тяло- е от неръждавейка, така, че не са излъгали в брошурата, но корпуса на ел-двигателя на мен ми заприлича на халумин. Довечера ще я огледам хубаво и най-късно утре ще я вържа към кладенеца да я тествам.
fore - майстор
Значи ще се наложи да си вдигнеме гераните по високо от помпата или да пуснеме помпата в герана като бебо, обаче тя пък не е предвидена да работи във водна среда.
Та остава вариант да се изкопае на нивото на водното равнище още една шахта и .........

Перката или е от неръждавейка или е ПВЦ.
fore - майстор
profesionalist_wood написа:
Форе,ама тя бормашинката не е за професионални интезивни дейности,тя е колкото да си дучиш десетина дупчици,я винкел,я дърво....ама да пердашиш 100 дупки серийно гарантирано ще изгориш мотора

Жувсан,ти какво си мислиш :?: че ще сложат метална перка на помпата? Как ли пък не. Боцнали са пластмасарка като всяка помпа и тва е.Но който иска да узнае да си сложи видеосонда дето ги продаваха за по 120 лв преди време в лидъл
Колега къде точно видя че искам да пробивам 1000 дупки с тая колонната от Лидъл ?

А питам колко струва и че е по прецизна от заместителя със стойка. Примерно малко свредло ще се счупи по лесно ако се хлъзне в страни по материала със стойка за разлика от при колонната. Както и че стойката ми е излязла кажи речи като за колонната.

========

Със сигурност за това от Лидъл са продали преди време тия видео-сондите - сега закупилите помпата да си гледат импелера вътре ! :mrgreen:
Последна промяна от fore на пет мар 27, 2015 11:31 am, променено общо 2 пъти.
profesionalist_wood - майстор
Просто давам пример че с 1000 дупки няма да издържи мотора. Струва 150 кинта по спомен
Ами със сондата може да са станали вече любители-гинеколози.... :lol:
fore - майстор
Най интересното относно перката ми е при помпата на Райдър- страшен боклук излезе и накрая понеже грееше я пренавих с мед и я оставих за резервна. Охлюва беше от лят чугун- ръждясваше вътре. Даже се отчупи и парче от присъединителната шпилка, което хванах със планка.
Но най интересното беше че турбината е от Месинг ???? Страшен боклук, но с месингова турбина ?
аз тогава я купих заради цолажа- понеже за басейна искаше -1 1/2 цола.
После купих истинска басейнаджийска. То тая на Райдър с тия железа си беше и опасна. Но пък имаше страшен напор и дебит с тая месингова турбина.

=========

Виж за гениколог бих се цанил и Аз - обаче с тази сонда не знам дали е добре ? :mrgreen: В упътването дали я дават за тези цели не знам ? :mrgreen:
То всеки уважаващ се майстор трябва да може да върши и подобна работа ! Говоря за геникологичните изследвания и сондажи.
Последна промяна от fore на пет мар 27, 2015 11:37 am, променено общо 1 път.
juvesan - специалист
Значи ще се наложи да си вдигнеме гераните по високо от помпата или да пуснеме помпата в герана като бебо, обаче тя пък не е предвидена да работи във водна среда.
Та остава вариант да се изкопае на нивото на водното равнище още една шахта и .........
идеята не е, че не може да работи като е споменато. Тук визирах въпроса за автоматизацията. Ако се управлява от някакъв часовников механизъм без наличието на човек, системата ще е читава и ще си самозасмуква както трябва, зора е САМО ако сдаде багажа клапана и "върне" водата - ако няма човек да го види ще врътка на сухо - това казвам :rolleyes:
fore - майстор
Моторна защита по ток. Термореле и тнт. Ниво-осезател като на бебото.
lov - майстор
profesionalist_wood написа:
Чудно ми е дали патронника му е на морз или резба?
Да морзов е отгоре нали писах.

Относно стойките имам една на AEG и тази лидълската. Не съм колекционер :lol: Нея случайно я купих защото бях на зор точно за да продупча към илядо дупки на профилни тръби ама другата беше на същото разстояние като цена на бензина да си я взема. Не че не се справих ама докато бачках се псувах да бях отишъл и да си взема другата. Това се гъне като лайно и все се притеснявах да не я строша като натисна. За дребни детайли хептен не става защото има много луфтове.
fore - майстор
Еми тя е с куха тръба и е пълен ташак тази стойка от Лидъл.

Сега въпроса е Колонната бормашина как работи с малки свредла и дали ще дупчи добри отвори без да чупи бургиите ?

Просто като им гледам стойката и нахлуват съмнения в мен..............

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: