Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
Гледам един, който имаше и двойния и единичния миксер на Парксайд бърка в съд около 20 литра с единичния.
Попитах защо не ползва двойния, а той ми отговори, че двойния му изхвърля материал извън съда.
Аз до сега само единичен съм ползвал и то на Райдер.
пишман_майстор - майстор
Бройката не е проблем, то може и на първия да му евеш м... опс родителско тяло две .
Спазва ли се съотношение/обем/технология би трябвало вс. да е наред, но...
Принципно тия с двете бъркалки не сучат ръце, т.е. уж ги дават по-ларж да бъркаш. Но тъй като за да се "докара" ценичка, малко се спестява откъм материал. Отделно има една особеност при бъркане с две , значи материала в началото поради нехомогенност/консистенция /обем се мъчи да "отвори" бъркалките, поради стремеж за заклинване да го кажа ( въпреки, че не е точно понятието в случая , тъй като не се бъркат камъни де) . Точно тоя момент няма как да се случи при моделите с една бъркалка, материала просто се изблъсква встрани и това е. При двете обаче... отварят чатала нали...и белята готова- окучва се и оле майко , няма друга бъркалка наблизо, работата спира и ти се сещаш за писаното във форума :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Въпрос 1. Това чудо работи ли само с едната бъркалка? 2. Може ли като на роторен миксер да се сипва на порции матрЯл?
mastodonta - специалист
чет ное 16, 2023 11:36 pmstefanjor написа:
Това го пускат идната седмица.
Става ли за разбъркване на готова суха смес, от тези чували по 25 кг?
Трябва да разбъркам към 30 чувала и няма опция да стане на земята с лопата, та се чудя този миксер дали е подходящ?
Не се занимавай с глупости, а просто наеми една бетонобъркачка. Казвам ти го от личен опит :)
ivanovbg - майстор
Да питам. Ел рендето им става ли? Трябва да изгладя едни гредички 8х8
stefanjor - специалист
нед ное 19, 2023 10:50 pmmastodonta написа:
Не се занимавай с глупости, а просто наеми една бетонобъркачка. Казвам ти го от личен опит :)
Офф, мислих го това, но панелка на последен етаж... как да стане?
kr1100 - майстор
пон ное 20, 2023 9:02 amstefanjor написа:
На балкона . Има и малки по 120 л. :wink: Не са тежки. За пренасяне може да се демонтира двигателя за по-леко. С 2 дъски се качва в багажника и капака е затворен
Последна промяна от kr1100 на пон ное 20, 2023 8:08 pm, променено общо 1 път.
Andri01 - майстор
190л. ми е изпратиха в кашон 1/0,9/09м. разглобена по Еконт Свърших си работата за 10-на дена и вече замина гаранционна в продавалника.Е,с минус 20лв, разбира се. Излиза в пъти по-евтино от такава под наем.
mastodonta - специалист
пон ное 20, 2023 9:02 amstefanjor написа:
Не ти е лесно и на теб. Но нали сме в тема за Парксайд - имат бетонобъркачка дори и за твоя случай. Лятото се чудих дали да взема една, но понеже нямаше къде да я държа след като приключих работа и затова просто наех една голяма от Баухаус.

https://www.lidl.de/p/parkside-betonmis ... p100346503

Дали я има някъде в България или поне някакъв аналогичен модел, уви не знам.
пишман_майстор - майстор
Такива малки съм мяркал в онлайн магазини, но не се сещам кой и къде.
Инак гогол казва https://www.google.com/search?q=+%D0%B1 ... 1&biw=1280
https://www.google.com/search?sca_esv=5 ... 1&dpr=1.25

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: