Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
И 100 за 2 броя е евтинийка. На Капекса и Симетрик-а са 224 лева бройката ;)
lov - майстор
пон фев 17, 2020 2:59 pmEDI написа:
Да кажа.Дисковете ф210 с 42 зъба са много добри.На герунга Метабо му сложих вчера един диск, реже идеално, след леката настройка на дълбочината на главата.Понеже диска е малко по-дебел, няма никакво трептене в процеса на рязане.
Преди бях взел един и на бързо го сефтосах с една забравена рапидка. Даже се учудих че щетата беше минимална.Сряза си я нищо че е закалена. А понеже имам на разположение за ползване професионална заточваща машина веднага го качих. Тогава при настройките се потвърди че е прецизно направен и заточен. Биенето беше под стотна на тялото а пластините практически идеални. Та още тогава си заприходих още един да има. За колко носи ряз не мога да кажа че аз го ползвам малко а и режа по някога кофражни опесъчени дъски а те му разказват играта Но много нещо нарязах и не съм ползвал резервата.
янко - специалист
пон фев 17, 2020 9:03 pmben84 написа:
пет фев 14, 2020 11:02 amянко написа:
Пистолета за пясъкоструене бива ли го?
Бива за дребни детайли.
Не по-голямо от джанта.
Значи ще върши работа,едната кола отдолу е доста зле,и като сменя някои ламарини ще трябва да се бластира тук таме
Здравейте, може ли мнение за пневматичните гайковертите, които пускат на 20 фев, справя ли се с билтовете за автомобил, дават им 310нм, което трябва да е достатъчно и на песакостеуйката се оглеждам, ако някои има впчатление и за нея, но повече ме вълнува гайковерта!
пишман_майстор - майстор
Песъкоструят го имам . За дребни неща, без ръжди на пластове . Много въздух потребява, ама много . Трябва да имате високодебитен компресор.
Нищо особено е като цяло, да не се лъжем . Задължително предпазни мерки! Хубава маска , очила!
За точно този гайковерт нямам мнение. Такова нещо според мен не бива да се търси в бакалия.
cholev - майстор
чет фев 13, 2020 11:58 pmresistbody написа:
Тоя боклук някой да не се излъже да го вземе, за нищо не става
https://www.lidl.bg/bg/p/sbudi-maystora ... ane/p35554
Не заблуждавай колегите. Отлично чисти. Засега един диван в беседката съм почистил- отлично се справи. Пролетта му се очертава много работа.
resistbody - майстор
пон фев 17, 2020 10:31 pmcholev написа:
чет фев 13, 2020 11:58 pmresistbody написа:
Тоя боклук някой да не се излъже да го вземе, за нищо не става
https://www.lidl.bg/bg/p/sbudi-maystora ... ane/p35554
Не заблуждавай колегите. Отлично чисти. Засега един диван в беседката съм почистил- отлично се справи. Пролетта му се очертава много работа.
Чисти друг път... имах клипове, нищо не става... и препарати сменях и налягането вдигах... нищо.. една от двете, или единствената стока която съм връщал, защото за нищо не става...
Lutchezar - майстор
пон фев 17, 2020 9:25 pmhkastelov написа:
Здравейте, може ли мнение за пневматичните гайковертите, които пускат на 20 фев, справя ли се с билтовете за автомобил, дават им 310нм, което трябва да е достатъчно и на песакостеуйката се оглеждам, ако някои има впчатление и за нея, но повече ме вълнува гайковерта!
Има тест на гайковерта в оф-роуд форума. Става, но изрично пише с маркуч с вътрешен диаметър 12мм, и да е къс.
Passa - специалист
вт фев 18, 2020 10:26 amLutchezar написа:
пон фев 17, 2020 9:25 pmhkastelov написа:
Има тест на гайковерта в оф-роуд форума. Става, но изрично пише с маркуч с вътрешен диаметър 12мм, и да е къс.
Всъщност основното изискване към гайковерта е да бъде закачен към мин 50 литров компресор. Всичко друго са глупости. Ако се закачи към 25 литров не му стига дебит и не развива стегнати болтове по гумите.
Имам и 25 литровият и два Енхела по 50 литра. Вторият Енхел е двуцилиндров. Закачен на 25 литровият няма сила.
А гайковерта е едночуковият който е по слаб. Но и той развива добре когато се сложи на подходящ компресор. Имам и двучуковият които е доста по як.
lov - майстор
И на първо място трябваше да добавиш подходящия маркуч с необходимото сечение. Щото на някои няма как да се обясни че примерно с 10 метра маркуче като за система няма как да го захраниш с необходимия дебит ако ще и закачен на 1000 литров компесор.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: