• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
dpp написа:
Колеги, някъде да продават LiOn 18650 3.6V - една клетка със стърчафки за запояване . Че ми замина батерийката на лидълския Пакрсайд отвертка - 3.6V :? :? :? Предполагам трябва да е с вградена защита...
Скоро си купувах от Панда Б-с такава.
jekasus - майстор
Днес пробвах двете от комплекта - стъпално за метал и конусно от тази снимка, дето някои не виждат :-D
Ама само на СД-профил - хубаво нещо :-D Не съм работил и не съм имал нужда, но е хубаво :-D

Прикачен файл

IMG_20170402_205941.jpg
IMG_20170402_205941.jpg (74.44 KиБ) Видяна 4092 пъти
turbobiit - напреднал
HAXZOR_BG написа:
Колеги полиращата машина заслужава ли си парите. Ще се използва рядко и едвали по много. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=58559

Аз имам подобна,друга марка.Пълен боклук.Захвата на тези машини не става за полиране.Не е удобен,а и кичетата са като чорап.Отлепиш ли е от детайла дерекно изхвъча.
kr1100 - майстор
turbobiit написа:
Аз имам подобна,друга марка.Пълен боклук.Захвата на тези машини не става за полиране.Не е удобен,а и кичетата са като чорап.Отлепиш ли е от детайла дерекно изхвъча.
Същото положение друга марка. Трябва винаги преди работа да се проверяват крепежните винтове на въртящата се глава - разхлабват се и хубаво можеш да надереш боята. Фиксирах ги с Локтайт лепило за крепеж по смътни спомени 243. не са се развивали.
Относно отлепянето - в инструкцията си го пише , допираш до плоскостта и пускаш машината. Иначе тресе вибрира във въздуха. Моята е от Кауфланд 2011/12г. Върши прекрасна работа при пастиране /при мен е на ван с голям таван и се качвам на стол за да полирам . Удобно ми е и става бързо - иначе има да маАм за да полирам покрива. След като я купих някъде около след 2-3 мес пуснаха резервни кечета и чорапи на мижави цени. Кечетата и чорапите се перат в студена вода и перилен препарат без изстискане / осукване.
juvesan - специалист
И сега последно какво, ще да го бъде ли винтоверта от събота? Гледах клипчета, ма то все на френски някак си ;) и така и не разбрах похвалиха ли го или го наругаха.... а за устойчивост ясно че няма - нали се бара нов....
wscientist - специалист
Преди малко го взех новия PSBSA 20-Li A1. Батериите на новия и стария PABS 20-Li B2 не са съвместими. Новият е по-голям и по-тежък, заради ударния механизъм. Машината работи тихо, явно предавателната система е качествено изпълнена. Захватът е удобен, особено с поставена дръжка. Въртящият момент е голям, с ръка не мога да спра. Патронникът е съосен, няма биене. В магазина с един човек ги тествахме с право свредло - и двата бяха без биене. Общо взето 4 човека си купихме винтоверти още при отнарянето на магазина.
По-късно ще направя снимки на стария и новия за сравнение.
cholev - майстор
wscientist написа:
Преди малко го взех новия PSBSA 20-Li A1. Батериите на новия и стария PABS 20-Li B2 не са съвместими. Новият е по-голям и по-тежък, заради ударния механизъм....
Различни апарати са. PSBSA20 е наследник на PSBSA18 и е с близки (еднакви даже) показатели за тегло, сила, обороти. Те са си аку ударни бормашини. PABS-овете са си повече винтоверти, макар че и PABS20 пробива до 13мм желязо. Съответно и PABS-а е с 300гр по лек и е с по ниски оборотти- 1650 с/у 1400 (по спомен) на втора скорост.
Лично аз ползвам PSBSA18 само като бормашина.
brick - специалист
wscientist написа:
Преди малко го взех новия PSBSA 20-Li A1. Батериите на новия и стария PABS 20-Li B2 не са съвместими. Новият е по-голям и по-тежък, заради ударния механизъм.
...
По-късно ще направя снимки на стария и новия за сравнение.

Сравнението ще е интересно, но да уточня, че истинският предшественик е PSBSA 18-Li A1 (води се "ударна акумулаторна бормашина") - имам го и съм доста доволен, особено предвид цената.

От предишната аку-серия 18V събрах, ако не се лъжа, общо 5 машини със съвместими батерии, така че новите 20V/2,0Ah ще ги пропусна.

Упс, не бях видял поста на cholev... :o
cholev - майстор
Опа. 5 машини. Аз защо имам 3. Циркуляр, зеге, аку ударна дрелка.
Кои са другите 2- сабя и ъглошлайф?
Най вероятно- но явно от чужбинско.
Аз също пропускам, но без разбира се ако пуснат ъглошлайфа 20 и сабята 20.
Иначе новата серия има цели 9 уреда с еднаква батерия.
israeli - специалист
Според това видео
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yGED3KovCHA[/youtube]
PSBSA 18 е по мощен и превъзхожда PSBSA 20 :)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: