чет дек 14, 2023 7:42 pmkr1100 написа: А тазкава машинка после голямо миене при колбаси, сирене и т.н.Мисля че основната идеят на машинката е да се получават еднакви по дебелина парчета, което сакат като мен не може да постигне с нож.
А ножовете избърсване със суха салфетка.
чет дек 14, 2023 8:50 pmXpacTa написа:За тази сума може да купиш нож, който ще те изненада.чет дек 14, 2023 7:42 pmkr1100 написа: А тазкава машинка после голямо миене при колбаси, сирене и т.н.Мисля че основната идеят на машинката е да се получават еднакви по дебелина парчета, което сакат като мен не може да постигне с нож.
А ножовете избърсване със суха салфетка.
Няма да прави напълно еднакви филиките, но;
- рязането се превръща в удоволствие.
- не заема много място.
- поддържа се лесно, при усвояването на съответните навици.
https://photos.app.goo.gl/pafJWiK7QWifxYM29
Японеца е ръждилник- иска задължително подсушаване.
Другия реже и желязо.