Нека намерим най-тънките цени.
egomen66 - майстор
За фреза или ренде става на въпрос - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=587 :)
XpacTa - специалист
За фрезата за канали, която излиза другия четвъртък.
stan73 - майстор
XpacTa написа:
И там няма - прегледах ги. Отгоре на всичко има две теми, за parkside и за powerfix - да ме убиеш не знам кои инструменти от Lidl, които съм купувал, към коя марка спадат.
Парксайд са електрически.
Пауърфикс са механични инструменти. (възможно е да има и изключени я де (мисля, че лазерният ми нивелир е брандиран като пауърфикс))
profesionalist_wood - майстор
Куфара с инструменти според мен е безмислен,малко асортимент и е скъп,дори Манесманн имат повече асортимент
stan73 - майстор
Да, но този беше Абрахам Дитрихц. Ако бях по-добре с парите щях да го грабна, но така няма как. А и е кощунство да сравняваш АД с Манесман ! (едното цепи мрака, а второто се цепи... (малко се изсилих, но определено АД са много по-яки, а на Манесман вече нещата не са като едно време - поръчват ги където им падне, понякога даже не са закалени добре...)).
profesionalist_wood - майстор
Аз имам от старите манесман отвертки и са ок. Ама кой знае,може да са съсипали качеството им жълтурите
Chefo77 - майстор
Днес с колегата отнесохме по едно хендсфри. Мноого са яки - едни такива мънинки, удобно лягат в ухото, чува се добре ...
griffin - майстор
Фрезата за канали мога да я наснимам ако някой се интересува, но инфо за работата не мога да дам т.к така и не успя да влезе в работа :).
jekasus - майстор
griffin написа:
Фрезата за канали мога да я наснимам ако някой се интересува, но инфо за работата не мога да дам т.к така и не успя да влезе в работа :).
Няма ли какво да резнеш до другия четвъртък :-D
griffin - майстор
Нема за съжаление освен ако не зема да накълцам къщата ама после ще падне големо оправяне :).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: