Нека намерим най-тънките цени.
yanko78 - специалист
Някакво мнение за водоструйката от 9.03. Спрял съм се на керхер 5/15, ама разликата е 1000 лв. Дали ще се доближава лидълската до профи серията на Керхер?
шоп - майстор
чет мар 05, 2020 5:49 pmyanko78 написа:
Някакво мнение за водоструйката от 9.03. Спрял съм се на керхер 5/15, ама разликата е 1000 лв. Дали ще се доближава лидълската до профи серията на Керхер?
Имам я от около година. За дома е идеална, но да се сравнява с професионални водоструйки е неуместно.
dimodd - напреднал
Колеги, някой има ли впечатления от електрическата фреза, която пускат от 09.03?!? Заслужава ли си покупката?!? Ще се ползва в домашни условия, а никога не съм ползвал подобен уред. И какво се случва с малките камъни при работа?!? Чупят ножовете или по някакъв начин излизат над почвата? Благодаря ви!
Andri01 - майстор
Не. Слаба,лека и не върши работа. Единствено ако преди това не си го минал с правата лопата,разбира се.
Andri01 - майстор
Някой може ли да ми каже разликата между батериите РАРК 12 А1 и РАРК 12 А2 ? Двете са от различни машини на Парксайд - тример и прободен трион. външно-разположение на изводите,пера-нямат разлика. само в означението на 3-край има разлика: А1 е "Т4 обърнато,на А? е "О" отворено отгоре. Заряда и на двете батерии са подава на "+" и на "Т". Дали са взаимозаменяеми? Чоолев, къде си? :partyman:
Последна промяна от Andri01 на пет мар 06, 2020 7:30 pm, променено общо 1 път.
dido1975 - специалист
Днес се сдобих с ей това чудо. От няколко седмици само му намалят цената и днес не се сдържах и го взех за 89лв. Мисля, че преди беше над 200лв. Първите ми впечатления са много добри. Стига да му намеря и приложение https://www.lidl.de/de/parkside-drucklu ... ug/p293895
dido1975 - специалист
пет мар 06, 2020 4:51 pmAndri01 написа:
Някой може ли да ми каже разликата между батериите РАРК 12 А1 и РАРК 12 А2 ? Двете са от различни машини на Парксайд - тример и прободен трион. външно-разположение на изводите,пера-нямат разлика. само в означението на 3-край има разлика: А1 е "Т4 обърнато,на А? е "О" отворено отгоре. Заряда и на двете батерии са подава на "+" и на "Т". Дали са взаимозаменяеми?
А1 е от новите батери Team12 и е универсална за по-новите машини на Parkside. Не е съвместима с по-старите, които използват A2. Но това видео може да ти е полза. Единият модел има ръб, който ако се премахне, батерията става универсална за всички уреди
jekasus - майстор
dido1975 написа:
Стига да му намеря и приложение
Напомня ми за компресор за гайда :-D Пък не знам, може и да върши някаква работа...
Andri01 - майстор
Резултата: току що изпробвани-абсолютно взаимозаменяеми!! Като капацитет,вид на кутията и заряд. :partyman:
dido1975 - специалист
пет мар 06, 2020 7:29 pmjekasus написа:
dido1975 написа:
Стига да му намеря и приложение
Напомня ми за компресор за гайда :-D Пък не знам, може и да върши някаква работа...

И на мен не ми приличаше на нищо. То сигурно и затова никой не го купува. Така си стояха от няколко седмици. Но цената ме изкуши. Изпробвах го в бетон. Справи се без проблем. Изгледах и няколко видеа преди да реша да го взема.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: