Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Абе вземете си ренде на Бош от зелената серия Made in Swiss и сте вие,няма да имате проблем. Е,ще заделяте от паричките защото е 200 кинта. Аз имам такова от 2006г и бачка досега без проблем
fore - майстор
http://woodbg.blogspot.com/2014/01/park ... 30-a1.html

Колегата е написал в темата че двигателят загрява поносимо спрямо други именити марки. Така че мотора грее, но той го е ползвал около половин час максимално. Което е нормална експлоатация. Зависи колко е продължителността на един работен непрекъснат цикъл също. 1 - 5 минути и тнт.

То на мене и малката бормашина на Елтос като я мъча да пробива в бетон или с тъпо свредло за метал загрява зверски, ама е куче и проблеми няма. И на миризма го докарва.
stan73 - майстор
И не, второ ренде не ми трябва. Аз и така го ползвах съвсем малко, но искам като ми се наложи да го имам подръка, а не да се налага да търся от някого, а и ако му стане нещо докато е при мен (гадна работа)...
Исках да заменя бъджетското с парксайдското, защото останах с впечатление, че било много по-добро, но на практика - това което купих е много далеч от истината и съм решил да го върна или да ми го подменят (ако още ги има и се навият да го пробвам другото там)... Ако не - ще си ползвам бъджеткото когато се наложи (звукът му радва максималистично, не загрява и не мирише).

Да похваля и блутут слушалката им - приятелката ми вчера си купи, пробвахме го - работи и се чува много добре (пробвано със Самсунг Галакси).
Купих си преди време и прободния им трион - добър е, добре работи и не мирише (даже му купих и "къща" (доста приличен куфар Таиг)).
EDI - майстор
Не им задиряйте на рендетата.За добро ренде, което ти върши работа е необходимо само да има досттатъчно мощен двигател, достатъчно високи обороти, и добре балансиран вал.Всичко друго се "ъпгрейдва", сиреч побългарява и оправя :-D за да работи свястно.Аз от 7-8 години бича с два РАЙДЪРА за по 30-40 лева след леко побългаряване /сиреч нивелиране :lol: / на плочите, и до сега са си пушки.Като си регулирам ножовете по моя си начин, пеят като машини за по 500 лева.
themask - специалист
ОФФ: Относно пазаренето - мен пък много ме радват обяви с цена "по договаряне", което е другата крайност :)

А по темата за отвертките - тези последните не знам дали са от същия производител, но преди време бяха пуснали един комплект със стойка за стена - много съм доволен от тях. Голям тормоз им налагам и се държат все още... а и са магнитни, което си е голямо улеснение.
stan73 - майстор
Така е, но на това ренде моторът му мирише доста и не звучи добре. Според мен не става. Вероятно ще изгори за минути. Една качествена електрическа машина не трябва да мирише (или съвсем, съвсеееем лекичко и то не на голяло, прах и искри и т.н.). И при винтовертите даже има гадни машини. Примерно скоро гледах в Баумакс винтоверти с литиевойонна 10.8 волтова батерии - някаква италианска машина (но не Фелисати) за 200 лева - и тя не звучеше добре и миришеше гадно, един райдър за 80 лева - той беше най-зле: миришеше и звучеше отвратително. И един айнхел от върховта им серия за 180 лева - той звучеше и миришеше добре, като истинска машина...
Примерно наскоро рециклирах батериите на 2 Боша и те звучаха и миришеха добре, сега съм подхванал ена чудна машинка Метабо с 2 акумулатора (редукторът и по справочниците е с метални зъбни колелета) и тя звучи и мирише отлично. Убеден съм, че ако една електрическа машина е качествена и е в добра кондиция трябва да мирише и звучи отлично.
profesionalist_wood - майстор
Абе вие като кучета ли ги душите тези инструменти бе? :lol: хахаха
stan73 - майстор
Ами ти се майтапиш, но това е един от правилните начини за тест (но и сам по сенбе си недостатъчен) на машина с колекторен двигател.
teon - специалист
profesionalist_wood написа:
Абе вземете си ренде на Бош от зелената серия Made in Swiss и сте вие,няма да имате проблем. Е,ще заделяте от паричките защото е 200 кинта. Аз имам такова от 2006г и бачка досега без проблем
...да, ма е с един нож пък Спаркито- с три :razz:...
stepoff - специалист
Някой купили стойката за ъглошлайф? Впечатления?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: