Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Ренде с един нож ? Много слабо. Аз лично бягам от зелените Бошове- не са ми узрели. :mrgreen:
А и Спаркито е по евтино.
============

:mrgreen: Вярно е че и Аз усещам някой по странни миризми, но от такова душене и слушане ще се хване Астма бе :mrgreen:

Специално според мене Парксайда мирише на нов неработил мотор-лак и тнт. Не е като на прегарящи намотки.

Аз също имам Райдърка -винтоверт. Бащата го взе на тънкана-пластмасови зъбни. Абе нищо впечатляващо.
Не въртеше въобще добре- бавно и за тир завити рапидки отиваше на зареждане. Това от както е купен.
Поради което и не миришеше на нищо и на звук не го докарваше ич.
Трябваше да се прави нещо. Батериите естествено никел метални. От познанията ми по ел. техника знам че отделни клетки батерии не е много добре-една да се прецака и общият потенциал на батерията намалява.
Та закупих два глови кумулатора по 1,2 ампера за 20 кинта. Те влязаха точно в кутиите на оригиналните батерии.
Изведнъж винтоверта го докара на звук- като Миг 29 стана. :mrgreen: И извади добър аромат на бързовъртящ се ел мотор. Що и мебели сглобих с него вече и не помня.
Зъбните му колела макар и от ПВЦ се оказаха че са полиамидни и за сега нямат проблеми.
Геловите акута се зареждат като никелметалните- по продължително. Но пък въртят по бързо и надеждно и имат доста продължителен разряд. Също имат нисък саморазряд. Та по някой параметри се доближават до Литиевите клетки.

======

Стойката става и е евтина. Аз взех същата от Баухаус по скъпо.
profesionalist_wood - майстор
Рендето си реже прилично с един нож. Опитай и ще се убедиш. Можеш да вземеш на изплащане. Цената на ножчетата са евтини
fore - майстор
Колко вата ?

То сигурно реже. Но -Спаркито не се затруднява с 3 мм, за Парксайда казаха че до 2 мм е силен, та с един нож просто незнам. Ти кажи.

Аз зелен Бош няма да взема. Виж профи може. До тук Спаркито ме устройваше, но след като се сдобих и със син, а и за Вилата мисля да наблегна на Лидълките. По предпазливо и резервирано- защото две е повече от едно.
А и двете рендета са 750 вата.
Bosch PHO 20-82 ,680 watt . Издържа на тормоз а и никога не е миришел на гадно мотора му.
https://www.youtube.com/watch?v=8jtf0ozQqKE

Още ме е яд че в България няма ренде Bosch PHO 30-82 и е 750 вата
fore - майстор
Дават му до 2 мм дълбочина. Справя ли се с нея ?
Да справя се,ама ако е мокър материала,бързо се запушва изходника за стружките
fore - майстор
И за Парксайда също се споменава че изходника се запушвал при голяма стружка.

Лично мене не ме кефи Зелените Бошове защото са скъпи и с не особено големи параметри. Даже съм чувал и за доста нискокачествена изработка на дадени машини от серията.

Спаркито ме задоволява като цена /качество. Парксайда е премерен компромис.
Разбирасе и от тях имаше оплаквания при бормашините, но предполагам в интерес на Марката е да коригират проблема за да не си развалят имиджа.
Обаче снимки за колонната бормашина Парксайд няма.....няма и филмче :lol: :-D
fore - майстор
Гледах в Практикер една колонна Ейнхел ако не се лъжа, копие на Парксайда. Не бях впечатлен от Ейнхела. Мърлява работа. Грес намацонтена, черна по колоната. Не съм видял обаче Парксайда и не знам той как е изглеждал.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: