Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
По добре изглежда от въпросният Ейнхел.

Твой ли е или не си го купувал ?
profesionalist_wood - майстор
Не е мой.На някой колега е въпросната машина
dundi - специалист
Здравейте! Интересува ме мултифункционалния инструмент на Парксайд с какви други консумативи може да работи освен неговите. Сега разглеждах и видях че има различни захващания, приличат си донякъде но има разлики. Благодаря предварително.
monster18 - специалист
И аз се заинтересувах за мултифункционалния инструмент видях го напред в брошурата а дали ще има видео ревю за него или не знаете ?
stan73 - майстор
dundi написа:
Здравейте! Интересува ме мултифункционалния инструмент на Парксайд с какви други консумативи може да работи освен неговите. Сега разглеждах и видях че има различни захващания, приличат си донякъде но има разлики. Благодаря предварително.
В мрежата пише, че става с бошовските консумативи.
silent - майстор
stan73 написа:
ТЕдна качествена електрическа машина не трябва да мирише (или съвсем, съвсеееем лекичко и то не на голяло, прах и искри и т.н.)............
Аз имам едно зеге спарки на повече от 10г...четките му искрят от нови...а що зор е видяло даже от зор с едни сухи дъски дето бяха "ръжда хванали" му строших втулката на зъбното колело..ремонтирах го за 10лв и продължава да работи макар че вече чат пат с удар тръгва ..за четки е ....ако някой го гледа как искри няма да повярва че толкова е изкарало...така че нито миризмата нито искренето е чак такъв критерии...особено за нова машина..
За стойката за ъглошлайф бях писал че става но на практика е безполезна ....може да се ползва за дребни неща..ако човек си няма идея конкретно какво ще прави с нея по добре да не я купува...аз съм я полвал веднъж и на практика повече от половин цол тръба не може да се отреже с нея...при мен прашясва....ако някой е толкова на зор ще му я продам на лидълска цена...
stan73 - майстор
Аз такива машини не искам да имам ! (А и на Спарки голяма част от асортимента (даже и откъм патриотизъм ако исках да си купя) вече са оригинални, китайски.)
Ако става въпрос за зеге - парксайдското е супер, мощно е, не е скъпо, не мирише и звучи добре (поне моят екземпляр) и е бъкано с екстри. Преди това имах и едно бъджетско (и то си беше супер (но и то си беше от старите им качествени стоки (сега му се кефи един приятел))).
profesionalist_wood - майстор
Още по-смешното е че няма колонна бормашина в цяла София в нито един магазин на Лидъл :lol:
Явно се харчат като топъл хляб
fore - майстор
Айде сега и Спаркито Китайско ! Баркода Немски, сглобяват го тука. Че има Китайска електроника -еми ок то всичко което е ел. се прави там.

Имама доста машини на Спарки и са Ок ! Не съм пипал нищо по тях- смазани и направени. Хващаш и работиш. Мощни на добра цена.

Бъжета ли не е Китайски или Боша зелен ?

А и не миришат лошо Спаркитата като бачкат- някакси на Немаска Милка миришат. :wink:
stan73 - майстор
Да, китайски са, никой не спори (въпреки, че на Бъджета пишеше, че компанията производител е в Дюселдорф (но предполагам, че това се отнася само за хед офисът)). А зелените Бошове (особено тези продавани в страната) съвсем не са стока. Виж сините, или тези купени в Германия са съвсем друго нещо... При мен по едно време така се случи, че идваха доста зелени бошове за рециклиране на батериите. Тези купени тук бяха с по лошо качество и много по-лоша окомплектовка. Даже патронниците, на тези купени във вундааба страната бяха с патронници Рьом, а имаха и куфари (бяха произведени в Германия и Швейцария). А тези закупени тук бяха произведени или в Китай или в Унгария. (като за нас... :( )

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: