Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
ми спаркито ми е от 2001 ва така че със сигурност е българско...и наистина е яко куче излезе...и евтини части зъбно колело с втулка 10лв ....и най-важното има резервни части...това не е малко предимство...
От зеления бош имам два инструмента и не към двата нямам забележки.
Единия е пистолет за горещ въздух също на повече от 10години и също доста полван в Чехия е правен... и едно ренде зелен бош но мисля че моя е с 2 ножа...като изключим че му срязах кабела и е за смяна на ножове и кабел се държи без асолютно никакви забележки...
По тоя повод ...ножовете на рендето могат ли да се точат или директно се сменят...никога не съм ги сменял ..нито съм купувал нито знам от къде нито колко струват...
profesionalist_wood - майстор
Сменят се ножовете
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
profesionalist_wood написа:
Сменят се ножовете
Е заради това нещо, Skil ме загубиха тотално. Супер якото стогодишно ренде иска нови ножове. Е няма и няма. Погледът ми просто вече я прескача тази марка
Защо пък да е стогодишно? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ми на ме ми го дадоха в началото на 90те. Държиш точно на датата ли?
Ножчетата са 20 лв....

Хора,абе никъде не съм виждал колонните бормашини на Парксайд в София,някой да има инфо къде има че и аз да ги огледам? Щото нещо ме гложди отвътре
silent - майстор
баси те да не са златни бре...20лв за две тенекии...аз по добре ново ренде да си купя за 60лв...
Ще чакаш другата промоция...за колонната..или тръсиш в продавалника...
Абе тия лидълци като имат колонна..нямат ли нещо фрезичка стругче за метал...
fore - майстор
Пробвах Спаркито - верно като формула 1 му е звукът. Не мирише, освен леко на пластмасата и не загря. Но и Аз и е не го задържах да работи подече от 10 секунди.

Парксайда -при продължително бичене загря и замириса на Китайска пластмаса. Звукът му е по басов, но става.
Мисля че ще живее.
Искренето от четките е само когато стартира. После няма.

========

Спаркитата ги правят с магнезиеви кутии + алумина. Незнам дали е необходима такава здравина, но е факт.
Перфоратора ми така и не спря да масли в кутията откъм превключващият механизъм. Яко гресиран.
Точно за Скиовете съм чул че не ги гресират.

НД серията на Спаркитата е с усилени и прахозащитени ел. мотори-ротори, колектори и тнт. Електрониката за поддръжка на постоянни обороти е добра екстра, индикацияа за износени четки и за само-изключването им също пази мотора и е добра екстра.
Предпазителят на малкото флескче се мести по цялата си ос чрез тресчотачен механизъм и се премахва за секунди.
Та не го знам Спаркито Китайско ли е или Фашистоко, но е НАПРАВЕНО !
lov - майстор
profesionalist_wood написа:
Ножчетата са 20 лв....

Хора,абе никъде не съм виждал колонните бормашини на Парксайд в София,някой да има инфо къде има че и аз да ги огледам? Щото нещо ме гложди отвътре
Аз цял скандал заформих с една купчина менажери на веригата докато ми я доставят :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
lov написа:
Ножчетата са 20 лв....

Аз цял скандал заформих с една купчина менажери на веригата докато ми я доставят :-D
Е мен ми писна да чувам "ми няма такова нещо" преди десетина години. Инак яка машинка. Ама фирма която не може да си менажира продажбите, обслужването...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: