• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
tzetzo160 - специалист
[quote="kr1100"
За да не пускам нов пост се включвам в питането на колегата /надявам се да няма нищо против/ -
Отзиви за пистоленя някой има ли ? И аз като колегата ще го използвам за импрегнация.
[/quote]

Намерих отзиви в старата тема, че колеги са доволни от пистолета. Така че утре го взимам :-D
niordanov - помощник
Тази прахосмукачка 1500W пускана ли е досега?

http://issuu.com/lidlbg/docs/week_32
mitko64 - майстор
Имам предния модел В2 близо 2 години, близнак на тази от брошурата. Много е добра :supz: !
Сега ще опитам за някое от гедоренцата да се класирам, че предният път ги бяха разграбили и взех само макетните ножчета.
niordanov - помощник
Много лошо... май ще се охарча другата седмица :)
mitko64 - майстор
То и аз нямам възможност лично да се охарча, но ще заръчам рано-рано познат да отиде.
monster18 - специалист
Мале мале пак пари :D колеги имате ли мнение за отвертката тресчотка ,защото си бях взел една на гаджет и е пълен боклук превърта и нищо не мога да стегна .И ще си взема и още 1 комплект шайби предишните почти ги свърших и съм доволен от тях
prascho - майстор
за какво се ползва тази прехвалена прахосмукачка? И от ножиците за градина какво е за предпочитане? Имам едни лейланди в двора.
taran - специалист
За такива като мен,дето ползат прахопроизвеждащи машини (разни шлайфове),най-ценната функция е възможността,да включиш абсорбацията на машината към маркуча на прахосмукачката,а самата машина в контакта на прахосмукачката.Като пусна шлайфа прахосмукачката стартира заедно с него и засмуква прахта,полезно е за здравето.
Иначе се ползва за обикновенните неща дето ги правят прахосмукачките + измукване на вода.
prascho - майстор
taran написа:
За такива като мен,дето ползат прахопроизвеждащи машини (разни шлайфове),най-ценната функция е възможността,да включиш абсорбацията на машината към маркуча на прахосмукачката,а самата машина в контакта на прахосмукачката.Като пусна шлайфа прахосмукачката стартира заедно с него и засмуква прахта,полезно е за здравето.
Иначе се ползва за обикновенните неща дето ги правят прахосмукачките + измукване на вода.
Да бе..не ми се вярва. Да стартира и спира заедно с допълнителния към него инструмент. В този случай би трябвало интервалите на прекъсване да не са много малки, иначе би повлияло негативно върху функционалността на прахосмукачката.
EDI - майстор
Що да не ти се вярва, половината форум имаме такива прахосмукачки, различни марки.Аз имам ЛАВОР, ТАНИ има същата, други имат други марки.Системата си работи перфектно, много е удобно.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: