• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
fore написа:
...
Да има часовника и датата на дисплея.
Туй си е режим на готовност. Няма да харчи много от батерията.
Часа и датата са защото помни 90 измервания.
Моя дето го взех регистрира аритмия и предсъдно мъждене, та за това го избрах.
Chefo77 - майстор
Някой нещо за тресточните звездогаечни от четвъртък?
fore - майстор
Вършат работа Chefo77.

zz_stefanov готовност е, но след около половин година без да го ползвам особено ги скапа и се бяха разтекли. Майка ми има апарат купен от аптека който също помни измерванията по дати, но не работи в покои излишно.
пишман_майстор - майстор
Chefo77 написа:
Някой нещо за тресточните звездогаечни от четвъртък?
Дърво са. Не ти трябват. Търси други.
Chefo77 - майстор
Е сега на кого да вярвам - стават, или не.
Цената им предполага, че не стават. :? :?
zz_stefanov - майстор
fore написа:
....
zz_stefanov готовност е, но след около половин година без да го ползвам особено ги скапа и се бяха разтекли. Майка ми има апарат купен от аптека който също помни измерванията по дати, но не работи в покои излишно.
Те на всички им остава да им работи часовника, дори и да не излиза на индикация. Ако не го ползваш често, няма смисъл да стоят батериите вътре. В инструкцията на всяко устройство на батерии пише да се вадят, ако се съхранява дълго без да се ползва. Те и сами си се скапват.
Фитилчо - майстор
Chefo77 написа:
Ако не си чувствителен към готини инструменти- стават... Ама ти си :razz: Рядко съм виждал по дървени ключве дЕлкани с теслата. груби
Chefo77 - майстор
Хахаха.
За гаража се чудя. По-скоро като функционалност и здравина как са, това имах предвид.
gnt69 - майстор
Ей тия много стават ама цената не става. https://www.youtube.com/watch?v=BMCfzWF4JPk
etconev - специалист
Chefo77 написа:
Достатъчно добри са си ключовете. Имам ги от около година и ги ползвам доста често. Нямат проблем според мене. Вземай ги, аз дори смятам още едни да си взема за дубъл.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: