пишман_майстор написа:Така като погледнах видеото сякаш е с електромотор , който натяга ударния механизъм и в един момент се освобождава "чука" и удря скобата. Отгоре механично се напъва пружината просто. Оттам и силата на удара. Т.е. не е с котва и електромагнит . Така мисля . Няма значи да е бърз . Не знам колко удара ще прави в минута. но няма е бърз. Щот всеки път ще минава време да напъва пружината. Все едно човек си е купил ръчен модел , но напъването не е с ръка, а с ел.мотор .Някъде видях 30 удара в минута.
Дано да се бъркам ама..надали
k_garchev написа:Някой има ли впечатления от ударния винтоверт,който пускат в четвъртък?Решил съм да си купя такъв.Тъй като на близо нямам lidl ще ходя до София до този,който е в началото на София(до Джъмбо).Имате ли представа дали ще се изчерпат бързо и дали мога по някакъв начин да си запазя и да го взема малко по-късно примерно(говоря за същия ден)?Май можеше да се обадиш на телефона на Лидъл в деня в който започва промоцията, ако е свършил в даден магазин за да те запишат, че искаш да го купиш и да го доставят в най-близкия до теб Лидъл, но мисля, че трябваше да видят накрая на деня къде има останали бройки по магазините им за да ти го пратят от там..