Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Честито за покупката :partyman:
За колко я взе? Щях да се радвам ако беше електрически винтоверт на 220 волта
nbr - специалист
Евала за подробните снимки!
al4o - специалист
Кога я купи,кога я разфасова :-D Иначе мерси за снимките.Сега ако някои ги премести в темата за инструменти Parkside Тука сигурно ще се затрият :)
fore - майстор
Винтоверта има ли нужда от гресиране или не е необходимо да се отваря и да се мацонти допълнително ?
Ильо - помощник
fore написа:
Винтоверта има ли нужда от гресиране или не е необходимо да се отваря и да се мацонти допълнително ?

Аз го отворих да видя вътре с какви зъбни колела е и си го мацнах с литиева ей така, да има :-D (но не съм прекалявал).
Valkooooo - специалист
fore написа:
Пробвах Спаркито - верно като формула 1 му е звукът. Не мирише, освен леко на пластмасата и не загря. Но и Аз и е не го задържах да работи подече от 10 секунди.

Парксайда -при продължително бичене загря и замириса на Китайска пластмаса. Звукът му е по басов, но става.
Мисля че ще живее.
Искренето от четките е само когато стартира. После няма.

========

Спаркитата ги правят с магнезиеви кутии + алумина. Незнам дали е необходима такава здравина, но е факт.
Перфоратора ми така и не спря да масли в кутията откъм превключващият механизъм. Яко гресиран.
Точно за Скиовете съм чул че не ги гресират.

НД серията на Спаркитата е с усилени и прахозащитени ел. мотори-ротори, колектори и тнт. Електрониката за поддръжка на постоянни обороти е добра екстра, индикацияа за износени четки и за само-изключването им също пази мотора и е добра екстра.
Предпазителят на малкото флескче се мести по цялата си ос чрез тресчотачен механизъм и се премахва за секунди.
Та не го знам Спаркито Китайско ли е или Фашистоко, но е НАПРАВЕНО !
Здравейте! И аз заприходих рендето. Като отидох в магазина отворих едно и го разгледах обстойно- на капака на ремъка имаше някакви следи от драскано с маркер ( старателно почистени). Отворих втори - същата работа . На третия - нямаше нищо и си викам това е моят! Грабнах го и на колата. Чак днес имах време да го пробвам. Първото пускане - ми не миришеше , нямаше искри , звука при натоварване е добър. Рендосах една талпа за входната врата. Ами за сега смятам че е добър и ще го задържа, пък е с 3 години гаранция !
Kokar - специалист
Днес погледнах винтовертите.
Поне един беше вече без батерия...

Андрешко е жив :cry:
mitko64 - майстор
XpacTa написа:
mitko64 написа:
Нещо си в грешка...
Извинявай за объркването - все пак ми помогна с коментара си, за което благодаря. В четвъртък мисля да налазя една фреза и после ще стискам палци да пуснат скоро голямата прахосмукачка.
И аз чакам за голямата прахосмучка(предната изгоря геройски като Гюро Михайлов). Но според цикличността на лидълските предложения, нещата отиват към август месец. Сега чакам пендулата с изтегляне(и тя изгоря), около май месец. Ако не я пуснат скачам на Метабо.
pachosz - специалист
profesionalist_wood написа:
Имам пендулата с изтегляне,за домашни цели е страхотна,без никакви луфтове. Има един недостатък,лазера не е центриран и стои с 3,5 милиметра встрани. В кутия си е сложен сглобен
Аз лазера не го ползвам. А това, че няма луфтове е най-добре. По принцип на такава машина при начален оглед гледам само луфтовете. Другото обикновено го докарват. Искат само смяна с по-добър диск, щото тия с машината дето вървят, обикновено хич ги няма. За тая един диск 80 зъба е перфектен. Може и 84 да бяха 210 милиметровите, не помня вече.
Та ще се взема де :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: