• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
TACHO - специалист
XpacTa написа:
Имам впечатления, че в Кауфланд има 30 литрова хладилна чанта за 60 лева, а тая е 100. Вярно, работи и на 220v и изглежда по-добре, ама...
Благодаря за мнението! Ще погледна и тази в Кауфланд.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Virtex написа:
Колежке n_a, отговора го пише в информацията за подфорума, част "Модератори" :)

При използване на "старият" дизайн тази информация е видна дори без ръчно проверяване на каквото и да е :) Отбелязвам, че при "новият" дизайн тази информация не е видима и трябва да се провери ръчно:

Къде е по-евтино?
Модератори: Virtex, Модератори
Благодаря. :-) А щеше да е по-прегледно под никнейма, като вид юзър, вместо "специалист", да пише "модератор". Както и да е. Хубав ден!
cholev - майстор
Епа борката99 съвсем по темата си е писал: Споделя опит и мнение за старите винтовери 10.8 и 18в (Борка волта е не вата). Одобрява ги и им се кефи.
Пита и за боята, която не е инструмент, но е консуматив- ерго, ако е от лидълската (доколкото разбирам е) си е съвсем по темата
jekasus - майстор
Virtex написа:
borkata99 написа:
...
По принцип темата е за дискусия за инструментите (качество, проблеми, препоръки, въпроси ), не кой какво е правил с тях или кой какво има да прави из дома си...
Като не покажеш, как ще го докажеш :-D
Та съм съгласен с Чолев...
Аз пък се сдържам, да покажа какво творят Parkside и Powerfix при мен...
Но новия двухраменния водопроводен ключ/мокс/ на Powerfix е с по-голяма захапка от този преди две години.
borkata99 - специалист
Virtex написа:
borkata99 написа:
...
По принцип темата е за дискусия за инструментите (качество, проблеми, препоръки, въпроси ), не кой какво е правил с тях или кой какво има да прави из дома си...
:roll: мале, мале....Боркааааааааааааа !!!

Модератор ли си, специалист ли си........................ако някъде съм настъпил зайчето, ами късай и хвърляй :)
Нит ще ти се разсърдя, камо ли да споря. Особенно щом нещата са "по принцип" :lol:
И за качество съм показал и проблем съм споделил и въпрос съм задал................ако не е вярно - черпя :wink:
Винаги съм смятал, че нагледното е много по-добро от много вятър на устата.
Следващия път няма да упоменавам че с "инструментите" съм правил нещо из "дома си", нека се разбира че е било в съседите или съм се правил на майстор някъде на чуждо.
Така може ли Virtex ? Както кажеш - така ще бъде. ОК ? :goodman:
cholev написа:
Епа борката99 съвсем по темата си е писал: Споделя опит и мнение за старите винтовери 10.8 и 18в (Борка волта е не вата).
Пита и за боята, която не е инструмент, но е консуматив- ерго, ако е от лидълската (доколкото разбирам е) си е съвсем по темата
Да бееееее. cholev благодаря - волта, волта. Объкал съм се Малко :wink:
Иначе лака си е от лидъл - [-o< оле дано е по темата [-o<
Изображениеhow to do a screenshot on a pc
А, и да уточня, както каза Virtex .............лака не е в "дома ми", а в мазето на комшията, без майтап.
Последна промяна от Virtex на ср апр 12, 2017 9:49 pm, променено общо 1 път.
Причина: слети мнения
Virtex - майстор
Писах по темата, но махнах мнението си, защото мислех, че няма много тънкообидни хора, но явно ще се наложи да обяснявам и тук (както писах и на cholev лично съобщение, за да не разводнявам темата,за да не му стои мнението "висящо" )

jekasus написа:

Като не покажеш, как ще го докажеш :-D
Та съм съгласен с Чолев...
Аз пък се сдържам, да покажа какво творят Parkside и Powerfix при мен...
Показвай, ти имаш какво да покажеш и го правиш в много теми. Само че ако нещата са в съоветните теми (бани, тераси и т.н.) хората, който търсят може да видят нещо полезно. Надали всеки посещава темата за лидл, за да види как се прави баня, как се прави капан на кладенец или как се прави ламперия.
borkata99 написа:
ако някъде съм настъпил зайчето, ами късай и хвърляй :)
Ако беше настъпил заек, нямаше да го има мнението. Има достатъчно написано в началото на темата ( първият пост ) какво би било хубаво да се прави като се пише в темата - да се помага на хората, включително и пишещите тук, търсещи информация за продуктите на лидл. Целта не е да се трие.
borkata99 написа:
Нит ще ти се разсърдя, камо ли да споря. Особенно щом нещата са "по принцип" :lol:
За съжаление явно не е така, като се съди по тона на това съобщение и колко се засягат хората, ако се напише нещо различно от мнението им.
borkata99 написа:
Винаги съм смятал, че нагледното е много по-добро от много вятър на устата.
Именно, затова има теми за съвети, въпроси и препоръки как човек да си направи сам нещата. Теми, които могат да бъдат полезни на други ако пишеш там как си постигнал резултати или как си направил еди-какво-си.
borkata99 написа:
Следващия път няма да упоменавам че с "инструментите" съм правил нещо из "дома си", нека се разбира че е било в съседите или съм се правил на майстор някъде на чуждо.
Така може ли
Всичко може :) Ако може и да не сме толкова тънкообидни, ще е още по-добре (да се чете "ти" вместо "да сме" ) :wink:

Хайде със здраве, в компанията хората имат ново бебе и мисля да се почерпя за тяхно здраве вместо да се обяснявам за неща, които може да бъдат пропуснати ако няма толкова тънко-обидни хора :) Със здраве и спокойни предстоящи празници :partyman:
borkata99 - специалист
Изображение
Virtex благодаря за разбирането............никак не съм се засегнал или обидил, пази Боже ! Изображение
Навил съм си на масрафа преди бая време и сега честно казано гледам да ми е кеф във всяка една минутка от този прекрасен живот !
Модератор си, в правото си да постъпиш както намериш за добре Изображение, просто не бях съгласен с теб.
Ей сега например, имах желание да споделя резултата от лакиране-то с по-горе показания лак.
Ама се объках вече Изображение и не знам как да постъпя ! Изображение
Да кача ли снимки преди и след лакиране с лак на Лидл или само да "споделя".
Да покажа ли как е било преди и след ползване на шлайф машинка Parkside или само да "споделя".
Ама ще пробвам да си пасувам, пък те колегите ще разберат ей така някак си, кое как е.
Който го интересува може да пише на лични. Изображение

Иначе....Изображение
Изображение
cholev - майстор
По въпроса с лака. От картинката на Борката:
Този в квадратната кутия- Мазах греди с него, а тази седмица и дъските на тавана на 'проекта на годината'. Пръсках с компресора парксайд (по темата) и пистолета на парксайд. Абе тъмен, но пък прави контраст със стените, а и цената добра.
Полиуретана е добър. Миналата година с него боядисвах. Добър е
Другата 2.5кг и 5кг (няма я на снимката) другата седмица. Но не е безцветен, а си пише цвета отгоре на капака. Ще го разберем другата седмица. Ще се боядисва пак с пневматичния пистолет. Като го пуснат отново ще си взема още един. Добър е
borkata99 - специалист
Ето резултат-а Изображение, Изображение, Изображение с безцветния лак Изображение

Нанасях го с четка без разреждане, отначало има бял отенък ама като изсъхне и се избистря.
Надявам се да изкара една година до следващата пролет.
С пистолета Изображение, Изображение ми се искаше да пробвам, ама е страшно гъст - все едно че е кисело мляко 2% и и се струва че би трябвало да го разреждам, ама не ми се рискува. Ако някои е пробвал да "сподели". :)
Иначе с четка-та е голяма играчка, той-лака почти не е течен грубо казано и си беше мъка да се разнася по камъните, ама с зор и упорство стана :lol:
Edwardo - напреднал
Браво колега, комплименти камъка направо блести и си го издокарал като картинка, може и да си изморил с четката ама си заслужава.
само едно да питам на снимките на кутиите за лака пише ЛАК ЗА ДЪРВО с него ли си лакирал или с друго за камък така и не разбрах.
и те моля продължавай така да ни пуснеш всяка твоя торба лично аз ти следя темите с интерес както и на другите колегите.
поздрави .
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: