Какво е това водене ? Не съм дърводелец, но трябва да има ! 
Нека намерим най-тънките цени.
fore
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
stan73
- майстор
mitko64
- майстор
Аз пък съм на друго мнение за така наречента шина, поне от качения линк. Тази шина не е онази шина http://www.lidl.de/de/parkside-saegesch ... ageSize=36
. Не знам какво са имали в предвид, явно да се мери 90 и 45 градуса на циркулярния диск, ама много обемиста, едва ли е затова. Според мене се е просто един голям транспортир. Иначе отнасям два комплекта ъгълници- Griffin ги похвали.
Последна промяна от mitko64 на вт апр 07, 2015 8:29 pm, променено общо 1 път.
stan73
- майстор
как ви изглежда куфара за инструменти от четвъртък?
На сходни цени (под 50 лв) и големина май само http://www.tashev-galving.com/054+TEK+1 ... 0%BE%D0%B2 открих.
Инструментите за съхранение не са много и чак толкова тежки, но манията покрай лидълските джунджурии добавя по някоя нова през месец
На сходни цени (под 50 лв) и големина май само http://www.tashev-galving.com/054+TEK+1 ... 0%BE%D0%B2 открих.
Инструментите за съхранение не са много и чак толкова тежки, но манията покрай лидълските джунджурии добавя по някоя нова през месец
fore
- майстор
Добре е куфара и инструмента. Верно си е неква мания.
На Вилата имам Два флекса и зеге, фалшив перфоратор, точилото за веригата от Лидъл, Кра -кра ел. жен и тнт. Обаче в гаража освен менгеметата, и работната маса друго нема. А и колата като я вкарам.
Е може ли ? Тука в София имам повече неща. И тоя Лидъл .....
Добре де, тоя герунг може ли да реже плоскост без да се ограничавам от дължината и ? Тоест като Банциг ? Аз мисля че не може.
На Вилата имам и абрихт и банциг на три фази. Даже имам някаква джиджавка за правене на старите дибли- абе сглобки-елипса (овален отвор) , а в него влиза овален жлеб. Обаче не ми се ревизират, а и не виждам смисъл от тия индустриялни машини за да срежа една летва или да запиля ръб на врата. Баща ми се увличаше хептен от мене. Чудя се дали да не ги засилвам към ОЛХ. Те са били смислени да си пилиш гредите на гредореда, да ги режеш и да правиш къща. ама сега ?!
Стиви- криви прави -квото дойде Брат !
На Вилата имам Два флекса и зеге, фалшив перфоратор, точилото за веригата от Лидъл, Кра -кра ел. жен и тнт. Обаче в гаража освен менгеметата, и работната маса друго нема. А и колата като я вкарам.
Добре де, тоя герунг може ли да реже плоскост без да се ограничавам от дължината и ? Тоест като Банциг ? Аз мисля че не може.
На Вилата имам и абрихт и банциг на три фази. Даже имам някаква джиджавка за правене на старите дибли- абе сглобки-елипса (овален отвор) , а в него влиза овален жлеб. Обаче не ми се ревизират, а и не виждам смисъл от тия индустриялни машини за да срежа една летва или да запиля ръб на врата. Баща ми се увличаше хептен от мене. Чудя се дали да не ги засилвам към ОЛХ. Те са били смислени да си пилиш гредите на гредореда, да ги режеш и да правиш къща. ама сега ?!
Стиви- криви прави -квото дойде Брат !
mitko64
- майстор
ivajloyes написа:как ви изглежда куфара за инструменти от четвъртък?Уж е made in Gernany, но според мене е скъп. Скоро си купувах от Т-маркет, полски, 19(пак с две закопчалки) и 12 инчови, общо за 17лв.
al4o
- специалист
mitko64 написа:За куфари съм признал Tауg като отвориш дръжката захапва и долната част, и не се товарят закопчалките и пантате при носенеivajloyes написа:как ви изглежда куфара за инструменти от четвъртък?Уж е made in Gernany, но според мене е скъп. Скоро си купувах от Т-маркет, полски, 19(пак с две закопчалки) и 12 инчови, общо за 17лв.
Последна промяна от al4o на ср апр 08, 2015 5:43 pm, променено общо 1 път.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература