Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
Не е Trud ами е Tayg и в сравнение с него това лидълското нещо прилича на пълно менте, за цената му пък да не говорим. Тия нещо си повярваха.
al4o - специалист
ESPACE написа:
Не е Trud ами е Tayg и в сравнение с него това лидълското нещо прилича на пълно менте, за цената му пък да не говорим. Тия нещо си повярваха.
Да де :axe: Грешката е моя :) Важното е другото :)П.п Оправих го
Последна промяна от al4o на ср апр 08, 2015 5:45 pm, променено общо 1 път.
griffin - майстор
stan73 написа:
Главата на мултитула метална ли е или пластмасова ? На снимката в брошурата на Лидл е черна. Това малко ме притеснява. Обикновено ако кожухът е от магнезии или алуминии го боядисват в сребристо...
Главата поне това черното е пластмаса вътре какво има не знам но съм напъвал машинката и до сега е нямало проблем, за някои неща е незаменима и за тия пари. Ако не ги колекционираш може и да пропуснеш :-D. Ножовете са прилични и всичко е съвместимо с сините на бош, аз смених плота за шкурката с такъв че оригиналния даде фира.
stan73 - майстор
Супер !

А за Таиг нещата потвърждавам - качествени са. Купих си кожен работен колан (от една кака в ОЛХ, че вече не се произвеждал, а и тя го продаваше на човешка цена) и куфар за електроинструменти от Баш Майстора (в него настаних лидълското зеге (то иначе си е много готино, но горкото го купих в обидна картонена кутия...)).
Във Варна техни неща могат да бъдат намерени в Баш Майстора и Баумакс (ХоумМакс). На второто място цените са по високи с около 22 процента.
Разгледах им нещата и на-живо, има доста готини решения.
vasko9999 - специалист
Относно ъглите разбрах че са хубави,и аз съм им хвърлил мерака само не разбрах каква дължина са(няма никакво инфо към тях) доколкото се блещих на снимката най-големия (двете бройки) е 70см,но може и да бъркам.Ако може някой да даде мнение за нивелира,че и той ми хвана окото(нали е от лидл, мисля че и той е 70см).Наскоро не се сдържах и отворих редуктора на малкия ъглошлайф модел Б2,не че имаше проблем просто ей така от любопитство(и аз както преди много години когато двама германци купили българска гайда и я срязали да видят вътре какво свири.....)Оказа се на пръв поглед,че всичко е наред както един колега по-напред беше приложил и снимки модела B2 е със втулка а НЕ с иглен лагер и си има достатъчно грес.Но като се разчоплих с една малка отвертка в греста и докоснах малкия червяк който е закрепен на ротора и затегнат с гайка 6мм е ХЛАБАВ.Самия червяк(малкото зъбно колело) просто играеше напред-назад което според мен не е редно освен това гайката в края е с пластмасова периферия за контра против развиване.Затегнах я сглобих всичко и чесно казано нямаше никаква промяна нито в звука нито в работата(само първоначално доста бързо загря може би докато се напаснат зъбите вече с различното положение на малкото колело после нямаше проблем.Относно стойката за бормашината....да има си своите луфтове но както казват за толкова пари толкоз.....някои колеги се притесняваха от основната тръба да не се скърши(което според мен не може да стане) но все пак и на това има решение набива се вътре стара метална водопроводна тръба 1/2 пасва перфектно като преди това и се намалява малко диаметъра на шмиргел и се хваща надлъжно(от край до край) от едната страна една линия на тръбата понеже тръбата на стойката като я погледнете вътрешно има ръб.Резултата е повече от добър.Относно ел.рендето -чакам го в петък и ще пиша впечатления понеже четох доста неприятни мнения за него..И последно има ли разлика в нещо друго освен в дължината на двата комплекта ъгли ?Материал,начин на направа или нещо подобно което има значение при избора на един от двата комплекта ъгли.
Последна промяна от vasko9999 на вт апр 07, 2015 11:05 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Eй ги швабите подробно са ги описали в милиметри http://www.lidl.de/de/powerfix-messwerk ... ageSize=36
vasko9999 - специалист
mitko64 написа:
Eй ги швабите подробно са ги описали в милиметри http://www.lidl.de/de/powerfix-messwerk ... ageSize=36
На тях са ги описали като на МАЛОУМНИЦИ с детайлни снимки а на нас като на говеда.(извинявам се за израза)
profesionalist_wood - майстор
vasko9999 написа:
mitko64 написа:
На тях са ги описали като на МАЛОУМНИЦИ с детайлни снимки а на нас като на говеда.(извинявам се за израза)
Това е цивилизация все пак за разлика от нас.....
jekasus - майстор
Щото от Лидъла четат темата и знаят, че знаем всичко :-D
Да не сме тъпите немци :-D
griffin - майстор
Тройката ъгли са 50/25/15 см, късата част е алуминий дълдата стомана.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: