Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999 - специалист
Колеги тоя мултитуул според мен става само за някой дребни операции като рязане на дърво,отвори в плотове,шкурене,общо взето нищо особено поне според мен или бъркам?Не виждам какъв е тоя интерес към него?Ако може с едно изречение някой да ме "светне" за какво друго става.Тези негови приставки бързо ли се износват,колко изкарват?Иначе сутринта взех дългите ъгли и ми харесаха.Разликата м-у дългите и късите е само в размера основата и на двата комплекта е алуминиева,нивелира нещо не ми хареса видя ми се малко детски.
silent - майстор
Може дане става но е модерен....що реклама му удари топ шопа...сега дет се вика майтор без мултитул не е майстор...абсурд е жена да пусне в леглото майстор без мултитул...така че прецакал си се здраво колега още повече че майстора е майстор когато има мултитул..... :-D :-D :-D
brum - майстор
Като стана дума за т'ва - и аз не съм сигурен за к'во точно ще го ползвам, ама за 70лв все бих се заиграл да видя к'во може един такъв инструмент :) . Обаче като няма - няма. Ще си ползвам наличните :) .
al4o - специалист
fore написа:
Какъв е тоя мултитул ? Нещо пропускам.

За винтоверта пише Ударен. Наистина ли има и удар и може да пробива бетон ?
https://jelezaria.com/product/1234/mult ... omt01.html Мисля, че за нещо подобно иде реч :) Мултитула де :)
fore - майстор
Да бе ! Имаше и от тях. На мене също ми се струва малко глупав тоя инструмент- грозен и нефункционален. Да си режеш гипскартона директно или некви такива плоскости ??? Незнам ?

Малко по женски го разсъждавам това с грозният инструмент, но нещо не ме влече- нищо запомнящо се , впечатляващо няма !
EDI - майстор
Ааа, не мой така [-X :lol: .Мултито е уникална машина, със съответния аксесоар върши работа там, където нищо друго не може да я свърши.За доста неща е изключително удобен и функционален.
elenmet - специалист
Егати инструмента - изчерпан, даже са го свалили и от обявата на сайта...
al4o - специалист
elenmet написа:
Егати инструмента - изчерпан, даже са го свалили и от обявата на сайта...
Няма да се плашите,некои търгаш ще го пусне в ОЛХ
Andisi
Няма да ме учуди. Сутринта един господин минаваше и взимаше от всичко поне по едно. След което отиде в страни и почна тогава да ги оглежда нещата :-D Сигурно мислеше каква цена е подходящо да им сложи :lol:

Иначе ако някой е от София, в магазина в Младост 3 имаше доста бройки от мултитуловете, както и от другите неща. Най-малко бяха герунгите. Това е информация от 8.40 когато аз бях в магазина.
fore - майстор
Акумулаторният циркуляр за другата събота дали може да среже с диск за метал - винкели и тнт ? Понеже оборотите са му 3800. Възможно ли е ?

Гледам централният отвор е 20 мм, от брошурата. А на флекс дисковете за метал са 22,5 мм, което е лошо.

Аз разпилих един 150мм за дърво на Райдър на 22,5 мм, и сега мога да го сложа на малкият флекс Спарки и да регулирам до 5000 об. Проблема е само в предпазителят. Понеже той е до 125 мм. Та ако ползвам стойката за флекс, нейният предпазител обхваща 150 мм

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: