fore написа:Аз пък имам познат , дето наскоро му прибираха червата , щот му щукнало да работи с такъв диск на ъглошлайф. Ама ще живее.
Аз разпилих един 150мм за дърво на Райдър на 22,5 мм, и сега мога да го сложа на малкият флекс Спарки и да регулирам до 5000 об. Проблема е само в предпазителят. Понеже той е до 125 мм.
fore написа:Акумулаторният циркуляр за другата събота дали може да среже с диск за метал - винкели и тнт ? Понеже оборотите са му 3800. Възможно ли е ?Мусака да прави не щеш ли?
Гледам централният отвор е 20 мм, от брошурата. А на флекс дисковете за метал са 22,5 мм, което е лошо.
Аз разпилих един 150мм за дърво на Райдър на 22,5 мм, и сега мога да го сложа на малкият флекс Спарки и да регулирам до 5000 об. Проблема е само в предпазителят. Понеже той е до 125 мм. Та ако ползвам стойката за флекс, нейният предпазител обхваща 150 мм

Имаше герунг за дърво в брошурата, питаш може ли да му сложиш диск за метал. Имаш ъглошлайф, искаш да му слагаш диск за дърво. После "аз ли съм крив, или селото"
ПП Все искам да те питам, какво стана с КЕНДЕТО, направи ли го да бачка безаварийно?