Нека намерим най-тънките цени.
8180 - майстор
След като обсъдихте "теорията", днес случайно мога да отговоря на въпроса в темата:
На бул. Петко Напетов (Горнобански път), ок. 200м по Околовръстното от Борис III, посока Люлин, стои камион, натоварен с метровици (за огрев). Май частично бяха нацепени. Има телефон, който не записах, но мога, ако на някой му трябва.
perko - специалист
От около две седмици има вече дръвца. Сдобих се с 5 м3, по 85лв кубика. Цената, чесно ми се струва вече прекалено висока и спекулативна. Ама - ако щеш. Сега, в момента не съм се интересувал на каква цена вървят. Предполагам, ще паднат още малко.
perko - специалист
Айде, днеска купих и останалите 5м3, които ми трябваха. Цена - 75лв/м3. Като ги товариха, ми измериха размера на камиона и височината на която ги редят, при това без да съм го желал. Тоест, наистина ми продадоха 5м3, както и да го мериш. Аз, съм доволен от склада, намира се на околовръстното, има един самолет изтребител в двора:) Не искам да звучи като реклама, който иска мога да му дам телефоните на лс.
dyaneff - майстор
На далавера си. Лесничейство Шерба продава метровки по 60 лв. кубика в гората. Как са стигнали до пазара за 15 лева с начислена печалба ?
juvigy - специалист
perko написа:
Айде, днеска купих и останалите 5м3, които ми трябваха. Цена - 75лв/м3. Като ги товариха, ми измериха размера на камиона и височината на която ги редят, при това без да съм го желал. Тоест, наистина ми продадоха 5м3, както и да го мериш. Аз, съм доволен от склада, намира се на околовръстното, има един самолет изтребител в двора:) Не искам да звучи като реклама, който иска мога да му дам телефоните на лс.
Я ми ги прати да видим какво ще излезе.
juvigy - специалист
Купих 6 кубика от там. Наредени излязоха 5.4 та горе долу става. Имат още ако на някой му притрябват.

Тема "къде в София има дърва на метър??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: