• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
stiv1961 написа:
Ако имаш пребоядисана кола/ като мен :) / даже и 100 бара събарят боята :-D , ако переш килими и пътеки по- добре да е 150 бара- редбул дава крила на бълхи, въшки и вся осталая сволачь
Изображение
Със 130бара и 360 дюза бутнах боята на форда, но тя си е зле по принцип. За пътеки и 150 да са няма да стане, трябва дебит на водата, моята е до 520л/час. и не става за килими, то става, но изисква доста време.
И аз щях да я чакам тази лидълската, но за същите пари взех Нилфиск от Англия с пълно оборудване(без дренажен маркуч).
Аз много му се чудя на винтоверта, не се знае кога ще пуснат 10.8волтов, не че имам зор за винтоверт, но литиев ми е по мерак. Все пак мисля да чакам 10.8волтов, освен някой ако не ме разубеди.
Stefan_62 - майстор
resistbody написа:
За пътеки и 150 да са няма да стане, трябва дебит на водата, моята е до 520л/час. и не става за килими, то става, но изисква доста време.
Не знам как определяте колко бара трябва да е водоструйката за да се изперат бързо и перфектно килими и пътеки, но аз по-миналата година когато сменях дограмата на апартамента с такава водоструйка си измих ролетните щори.
http://praktis.bg/bg/Vodostruyka-KARCHE ... 8/product/
Щорите бяха на 10-на години и след измиването станаха като нови, но освем водоструйката основна роля за постиганена на резултата се оказа и препарата / обезмаслител/ с който ги мих. Според мен важна роля за постигане на оптимален резултат играят /качествата/ и на двата компунента. Така, че много е важно и какви препарати ще се използват при прането. :drinkers:
mitko64 - майстор
В понеделник се мяткам на чуковете и наколенките.
XpacTa - специалист
Фрезичката изглежда любопитна, ама с тея 250 вата ме притеснява...
Изображение
dundi - специалист
resistbody написа:
Някой знае ли дали е голяма разликата в теглото на винтовертите PABS 14.4 A1 и 10,8волтовите модели. Като гледам дори и да пуснат 10.8волтовите разликата в цената няма да е голяма, но 14,4-то има едни 5нМ отгоре. Но тежък си имам, търся нещо по лекичко :)
Здравей! Аз имам и PABS 10.8 A2 и PABS 18-Li B3. Сега ги претеглих ама кантарчето не е много точно, по моя преценка 10,8 волтовия е около 0.8 кг, а 18 волтовия около 1,1 кг.По пътя на логиката този трябва да е някъде по средата :-) Малкия е "осичка", ползвал съм го доста и нямам оплаквания, големия не толкова. Имаше няколко не много добри мнения за 18 волтовия но аз не съм го напъвал много. Ако 14,4 волтовия е със нормалното за Parkside качество, според мен си заслужава, още повече че е на цената на 10,8 волтовия. Аз ще пропусна защото не ми трябва, но за хора които нямат според мен е добър вариант.
brum - майстор
Определено фрезата изглежда интересно. Трябва да се проучи за какво става :) .

А с тоя маркуч за почистване на канали - голяма греда. Оказа се, че всичките водоструйки ползват техни си стандарти за връзките. И съответно маркуча май става само на Парксайд-ските. Добре, че си носех пистолета на моята за да тествам...
menka - напреднал
Фрезата някъде я наричат и комби кътър - PSFS 250 A1.

Кратко видео
Документи

Не знам колко ще е фреза, но ако позволява да се закачи гъвкав вал ще ми замести изгорелия мултишлайф.
EDI - майстор
Само не знам в тази цанга 4,8 какво ще влезе.Много нестандартна.Който си купува, да го има предвид.БОШ имат фрезери 4,8, ама малко скъпички.
brum - майстор
Тоя фрезер е като малка оберфреза. Май ще се придържам към наличната машина в тая ситуация :) .

Я да питам пак за тоя маркуч за каналите - някой има ли идея как да го напасна към други водоструйки? Да не би тоя моя Бош да е с някаква нестандартна връзка и затова да не става там. Боша е AQ 33-10.

П.С. Загледах сайта на Бош, имат някакви два адаптера. Единият към Керхер-овите стандарти и някакъв друг. Явно т'ва е схемата, ама няма кой да се занимава...
пишман_майстор - майстор
Копие е на Дремел трио :) нейните фрезери ще станат на Лид'л-ската .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: