• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
bulhomes2 написа:
Миналата събота рекоха да огледам. И кат' са нафърлях на едни коплекти битове за отверки (винтоверти) по 1,50 лв (от 4,50 лв) - десетина от по-често срещаните. Добре, че само 3 си земах. Сина за 2 видии ги подостря като пирон отпред...
Че каква марка са тия пък 4.50 да са били...
Аз сега съм се зарибил да взема едни на Фестуул, има промоция в Киров, 10 бр за 16 лв, и 31 бр. за 40 лв. Обаче само в София я пуснали гадовете. И то на място от магазина им на Царица Йоана и не пращат по пощата.
bulhomes2 - майстор
Куча. В работилницата са, а тя е на вилата и зор ще се сетя да и запомня марката като ида. А и е безмислено. Обаче ги взех от плевенския, а онзи ден не ги видях в пловдивския...
stan73 - майстор
Възможно е да са били брандирани с тяхната марка - Мерокс.
Кутийката кръгла, въртяща ли беше и имаше ли вътре освен битовете и магнитен удължител ?
bulhomes2 - майстор
Такива. Не Бош де.
Изображение
shotik - майстор
ВНИМАВАЙТЕ С ЦЕНИТЕ !

Днес на път ми беше да се отбия до Баумакс до Враждебна.Обикалях да видя за фолио,а намерих едни покривала ,тъмни с различен размер.материя като "захарните " чували , по 1.4 Х 6 м за 6.99 лв .Направих си сметка че две платнища 1.4 м ширина ,сдвоени ще са към 2,7 , и дължина 6 м .Взех две и на касата ми казва че струват 19.98 лв.Възразявам,отписват касовата бележка и аз отивам да проверя да не съм сбъркал и снимам етикета с цена 6.99. Отивам пак се редя на касата и пак с баркода изкарва 19.98 лв.Извикват служител ,той отива ,донася етикета и след обаждане по вътрешен телефон ,нареждат да смени цената и да ми маркира 6.99 лв. Излиза 13.98 лв ,плащам и си тръгвам ,със забележка от служител ,че в магазина не се снима . Отговарям ,че като не си знаят цените ,това ми е доказателство за тяхно подвеждане на потребителя и така случаят е приключен.
Сега си мисля ,че е могло и по - голям скандал да стане ,да пиша в книгата и т.н. ,но не знам дали си струва главоболията за това,въпреки че това са 6 лв разлика !

Та като ходите там ,направете си сметка точно по етикетите и ако има разлика в общата сума ,ако са няколко продукта ,на касата направете рекламация ,за да не бъдете подведени и ощетени !

Прикачен файл

CIMG3556.JPG
CIMG3556.JPG (81.1 KиБ) Видяна 2133 пъти

Прикачен файл

CIMG3557.JPG
CIMG3557.JPG (113.55 KиБ) Видяна 2133 пъти
stiv1961 - майстор
И аз днес се завъртях към магазина, доста се е опразнил, само един дигитален таймер ми хвана окото- 9.99 лв. 16 програми, 16 ампера, клас на защита IP44.

Прикачен файл

081020142561.jpg
stonesour - специалист
същия таймер мерокс го взех намален от 10 на 3 лева преди около месец. :lol:
още не съм го пробвал.
stan73 - майстор
Вчера от варненският Баумакс си купих 10 бр. шкурки ("колани") за лентов шлаиф, намалени на 3.60 лв. общо. Видя ми се доста евтино, а и това зарадва доста страстта ми към ножоправство...
stiv1961 - майстор
stonesour написа:
същия таймер мерокс го взех намален от 10 на 3 лева преди около месец. :lol:
още не съм го пробвал.
Значи съм се набутал яко...... майната му... да е само това :lol:
resistbody - майстор
Днес реших да мина през Баумакса в Стара Загора, нищо нямаше освен шкурките, но като не ми трябват е обърнах внимание.. Магазина беше добре зареден и скъп както обикновено :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Баумакс фалир - има доста оферти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: