• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
torbalan - Дървен философ
Ми аз за барбекюто го купих...
Лично на мен ми харесва... Бих купил и един за тъщата, ама тук свършиха в деня, в който ги пуснаха :)

Не съобразих тогава, да взема и двата...
marmoz - специалист
Да му се невиди и у лакомиите :-D и тук индукционите котлони са свършили,в четвъртък за дремела съм в 7 часа пред лидъл,че ми писна да се разминавам на косъм :-D :-D :-D
digitalpr - специалист
Котлон видях току що в LIDL до Интерпред, ако ви интересува.
далечко ми е :)
Stefan_62 - майстор
torbalan написа:
Ми аз за барбекюто го купих...
И как по-точно го използваш за барбекюто :?
Е, как... Докато печа пържолите на скарата - на котлона се варят картофите за гарнитурата... Примерно :)

Приложения много :)
teon - специалист
...от бая време чакам да пуснат 'дремели' в Lidl...даже от тая гледна точка скоро се въздържах да не взема от Метро един промоционален Енхел-Бавария на 220в...ще ги огледам на живо, ама с батерия и без гъвкав вал нещо не ме кефи...вие на какво мнение сте колеги?
kalpev - специалист
Аз машинка си имам, така че тази промоцията ще я пропусна.
Като гледам модела, малко ме притеснява теглото му и баланса за работа с една ръка, с тази батерия отзад. Ползата и качеството на батерията не коментирам. Не ми изглежда и удобна ръкохватката в тясната си част, не виждам изразени засечки за пръстите, а си е нужно. Няма гъвкав вал, а и маx. обороти са с 10 000 по-малко от другите продавани машинки. При рязане на твърд метал и стоманени елементи оборотите са от значение.
Последна промяна от kalpev на пон дек 10, 2012 3:48 pm, променено общо 1 път.
juvigy - специалист
Това ,че е само с 1 батерия и то Никелова е проблем. Виждал съм айнхели с гъвкав вал , аксесоари и в куфар - 220в. Те са по на-далавера.
EDI - майстор
Аз специално не бих го взел този.По-добре един СКИЛ на 220 волта, последно ги гледах някъде по 99 лева, може и още да са ги намалили.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: