• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Гаранцията е удобна, спор няма, но тя е следствие от качеството на продукта и проста математика на разходите за ремонтн и разхода за подмяна.
cholev - майстор
чет ное 29, 2018 10:24 pmEDI написа:
Чолев, като купя нова машина, старата след пълно обслужване отива подарък независимо от марката.А флекса ако нямаш втора батерия, за какво ти е, още повече имаш преден модел.
Е кат си купя и винтоверта и ето ти втора батерия :-D
Старите винтовери на мухалата ама не подарък :-D
Последна промяна от Virtex на чет ное 29, 2018 10:53 pm, променено общо 1 път.
Причина: тук не е олх
plamen6703 - майстор
Никога не е късно да станеш за резил :-D ! :partyman:
Virtex - майстор
Сега cholev хубаво получи духовно удовлетворение, че ще има за какво ново да си пръска парите,но хайде да не превръщате темата в ОЛХ.

Кой от какво иска да се отърве, за да си вземе новите играчки от лидл не е целта на темата :)
cholev - майстор
чет ное 29, 2018 10:54 pmVirtex написа:
Сега cholev хубаво получи духовно удовлетворение, че ще има за какво ново да си пръска парите,но хайде да не превръщате темата в ОЛХ.

Кой от какво иска да се отърве, за да си вземе новите играчки от лидл не е целта на темата :)
Ха ха. Човече нали за това не посочих цени. Мисли малко. Какъв олх
Исках да помогна на колегите с почти подарък а ти спря процеса
EDI - майстор
Ако си взема нещо, определено би бил циркуляра.Може да му хвърля едно око,а ако не ме мързи.Имам друг акумулаторен на дневен ред, ще видим кой по-читав за целите ми.
nikolson - майстор
чет ное 29, 2018 9:13 pmcholev написа:
Относно винтоверта- пичове четете това, което поствате
Да 60евро, но това е цената без ддс + 5 евро доставка. демек 60*1.2 + 5 = 77евро=154лв. Е пак по малко :-D
Аз лично ще взема шлайфа, а до събота има време. :-D . На мухалата може да продам некой винтоверт от старите да компесирам ама той ги иска без ддс :-D

inkl. MwSt. zzgl...Versandkostenpauschale 4.95
с ДДС- без ДДС
Тц, янлъш си. С червеното е "инклудинг меервертщойер"-включено ДДС. Синьото цуцюглих ферзандкостен е плюс такса за доставка.
Последна промяна от nikolson на пет ное 30, 2018 1:50 pm, променено общо 1 път.
Virtex - майстор
чет ное 29, 2018 11:01 pmcholev написа:
Ха ха. Човече нали за това не посочих цени. Мисли малко. Какъв олх
Исках да помогна на колегите с почти подарък а ти спря процеса
Пишеш списък с неща, който имаш намерение да махнеш - в този случай продадеш. Цените са по договорка. С какво е по-различно от ОЛХ ? Там е по същата схема на действие.

Процеса щеше да спре ако се махнат всички последни постове, а не да се редактират. Така че за мисленете не аз трябва да се замисля :)
manobg - специалист
Само да вметна, че цените в немския лидл, който гледате винаги са с включен ДДС, така че винтоверта там излиза под 130 български лева.
пишман_майстор - майстор
чет ное 29, 2018 9:13 pmcholev написа:
Относно винтоверта- пичове четете това, което поствате
Да 60евро, но това е цената без ддс + 5 евро доставка. демек 60*1.2 + 5 = 77евро=154лв. Е пак по малко :-D

inkl. MwSt. zzgl
с ДДС- без ДДС
Уф, я пак дай това разяснение по-бавно. Че си разбрал/ недоразбрал. В случая винтоверта е цена с ДДС , но е цена без транспортните от 5 евро, ората са го написали : inkl. MwSt. zzgl. Versandkostenpauschale 4.95
Та цената става 130лв д/г.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: