Нека намерим най-тънките цени.
svg - специалист
Здравейте!
От понеделник пускат в Лидл перфоратор. Дали си заслужава цената от 140 лева? Ще се ползва за домашни задачи. 1550 W ми се струват добре, но тези 5J дали ще са достатъчни?
Имам 1050 ватовия от поне десетина години.
Не знам колко са му джаулите, но си върши работата и без дя му треперя, че и да го мисля.
пишман_майстор - майстор
По каталожни данни , 5 джаула за СДС+ за перфоратор е сериозна цифра ( за удара ) . За къртене на мазилка , плочки в повечето от случаите ще е достатъчно.
svg - специалист
Благодаря! В понеделник ще го купя. :)
П.П. Даже съм хвърлил око и на сгъваемата работна маса.
ESPACE - майстор
съб мар 02, 2024 3:48 pmsvg написа:
1550 W ми се струват добре, но тези 5J дали ще са достатъчни?
Доста сериозни цифри за домашна машина. Това ще е тежичко.
svg - специалист
съб мар 02, 2024 5:33 pmESPACE написа:
1550 W ми се струват добре, но тези 5J дали ще са достатъчни?
Доста сериозни цифри за домашна машина. Това ще е тежичко.
Възможно е. Ще го преценя на място. Но така и така съм се навил... :))) а и цената мисля е доста добра.
Ако са запазили качеството, машината си заслужава.
Пряко сравнение на по малкият с маркова машина в същият клас, показа само разлика в теглото.
Естествено, не се очаква същата надеждност, но за домашен майстор се гледат други "качества" на изделието.
dpp - специалист
Здравейте!
От понеделник пускат в Лидл перфоратор. Дали си заслужава цената от 140 лева? Ще се ползва за домашни задачи. 1550 W ми се струват добре, но тези 5J дали ще са достатъчни?
Имам Спарки K 306E - 4.2 j е , по-лек 3кг, 650W! Що плочки и бетон съм къртил... ТА 5j че е още по-добре! Въпроса е килата колко са. Че къртене долу не е порблем, ама горе и странично си натежава..
svg - специалист
нед мар 03, 2024 6:36 amdpp написа:
Здравейте!
Имам Спарки K 306E - 4.2 j е , по-лек 3кг, 650W! Що плочки и бетон съм къртил... ТА 5j че е още по-добре! Въпроса е килата колко са. Че къртене долу не е порблем, ама горе и странично си натежава..
Предполагам, че няма да е лек, но утре ще го погледна. Почти съм убеден, че ще го купя. Ще напиша после мнение.
Честит Празник!
BeTaTesTeR - специалист
Помисли какво основно ще правиш с него, ще дупчиш повече или ще къртиш? Защото при къртенето като напъваш странично длетото за да го извадиш като се заклещи или да отлюспиш парче натоварването отива в патронника и с времето се получават луфтове в него които се увеличават. После като сложиш свредло то играе и прави по-голяма дупка, слагаш свредло ф8 то прави дупка 10 мм. И като ти трябва някъде из къщи да направиш точна дупка за да хванеш нещо с дюбелче, то ти разкърти повече, дюбела не хваща и не е приятно.
Отделно е голям и не е много удобно с него да дупчиш 6-8-10 мм и разни такива дребни неща. За по-големи неща е.
Този перфоратор например е по-малък и по-удобен за домашни дребни неща, пускат го понякога и на около 150 лв. Пък за къртене е по-добре отделна машина.

Raider Industrial RDI-HD50

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: