Нека намерим най-тънките цени.
oberst - специалист
Днес случайно видях няколко намалени с 26% кашони с настолния банциг и предвид, че без ДДС излизаше 130 и нещо лева, а ми предстои слагане на сума ламинат и надлъжните срезове не стават с ножицата, взех, че го взех. Никак не реже зле, а за тези пари няма нищо на пазара. Да ми изкара ламината и съм го избил, а по всичко личи, че ще изкара и много повече.
nautilus33 - майстор
Да, след петото прочитане, ми стана ясно :-D Иначе как е самият термометър, пробвал ли си го?
jekasus - майстор
nautilus33 написа:
пробвал ли си го?
Не ти и трябва. Имам такъв и е в забравените сандъци, някъде в мазата. Фасадата се "стрелва" със термокамера.
nautilus33 - майстор
Благодаря
sokolov.91 - майстор
чет апр 16, 2020 8:32 pmPassa написа:
чет апр 16, 2020 7:45 pmsokolov.91 написа:
чет апр 16, 2020 4:52 pmnautilus33 написа:
Този инфрачервения термометър става ли за нещо или...? Най вече за проверка по фасадата, от къде се губи най-много топлина ми трябва. Или за там си трябва такъв с камера?
За тази цел не ти трябва инфрачервен термометър. Ясно е от къде се губи топлината.
А за Ковид 19 :lol: :lol: ........
Да си мериш телесната температура определено става... Без майтап.
kuger - майстор
чет апр 16, 2020 9:31 pmsokolov.91 написа:

Да си мериш телесната температура определено става... Без майтап.
И за това не става, мери повърхностна температура, не действителна! Опит с професионален такъв, показва телесна температура с градуси по-ниска.
Chefo77 - майстор
Този термометър е коментиран доволно, не е сполучлив.
stefanjor - специалист
Следващата седмица пускат доста инструменти.
Аз мисля да пробвам ударната бормашина пък да видим :)

Прикачен файл

borm.jpg
borm.jpg (29.48 KиБ) Видяна 2002 пъти
svg - специалист
Акумулаторната ударна бормашина ми направи впечатление. Но имам на Бош, на ток...иначе бих си я взел.
jekasus - майстор
Аз пък имам ударна аку на Парксайд и изобщо не ползвам тая функция.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: