Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
sreky написа:
Абе да попитам,оградата дето ще я пускат в понеделник досега пускали ли са я.Интересува ме коловете и захващащите гуми или планки включени ли са в комплекта,а също така и като обем как е,на руло ли е смотана да видя как да я превозвам с колата или с някакъв бус
Това не е ограда, а завеса за ограда (и парапет). И е скъпо за това.
silent - майстор
не знам кой и в какво вярва че реже с ъглошлайф дърво.... но господата от Лидл явно много си повярваха ....и пак казвам свалиха качеството и ни продват по скъпо от колкото на бедния германец...Та по тоя повод е крайно време да спрем да им наливаме вода в мелницата.....с тая тема и други подобни .....че видите ли какви неземни инструменти продават пък направо без пари па и да ги дебнем и им се редим на опашки от зарана ...като по времето на соца..и това е не само за иантрументит това е за почти всичко нехранитлно с редки изключения на застояли неща...ай сиктир...
stan73 - майстор
По прицип си прав, но нещата в БГ отдавна са си така. Преди доста време бях в доста от развитите западни страни (включително Германия) - дет се вика "там направо е друга планета". Та докато Лидл нямат конкуренция в страната в сектора с прилични до хубави инструменти на ниски цени - ще е така. Силно се надявам и веригата Алди да навлязат в БГ, но се опасявам, че няма да се случи. (кой каквито и да ги "сучи", това е суровата истина...)
profesionalist_wood - майстор
Бай Тошо е жив! щом се бием за винтоверти :-D
http://wp1109248.server-he.de/librev250 ... hivkov.jpg
mitko64 - майстор
Oх, на батьо, чакам те с нетърпение. http://www.lidl.de/de/parkside-kapp-und ... =PARKSIDE® *&searchTrackingId=Product.194873&searchTrackingPos=61&searchTrackingOrigPos=60&searchTrackingPage=2&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36
Имам го,много съм доволен
mitko64 - майстор
И аз го имах, та сега поне резервни части ще си имам :-D
Еее това вече твоето е болест :lol:
mitko64 - майстор
Не мисли че се презапасявам, просто от старата останаха само металните части :-D . Мислех Метабо да купувам, но тази явно ще цъфне при нас до средата на Май. Още веднъж се убеждавам, че има някаква цикличност през година в предложенията- лани я пуснаха мисля на 06.05.
Последна промяна от mitko64 на пет апр 10, 2015 11:40 am, променено общо 1 път.
Е какво си правил с нея? :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: